Blogg

Dag som nedan

Lacke är sur

Idag efter lunch fick jag ledigt ett par timmar och låg tillsammans med mina tre polare i personalrummet. Då hör jag till min förskräckelse att på tredje dagen går Lelle från praktikant till veterinärsassistent. Han hjälper petvetten på behandlingsrummen med vovvar, jag hade i min enfald trott att jag skulle vara ensam i familjen med den titeln. När Lelle hör det säger han det var praktikantjobb jag gjorde Lacke Du behöver inte vara orolig. Jag måste kolla med Xmatte, jag har en lång och gedigen utbildning och Lelle kan inte bara halka in på ett bananskal. Ni fattar säkert vad jag menar. Nu skall jag snart undersökas av min livmedikus och Ni fattar att det bl.a. handlar om min ev stendöda tand. Tur att vi kört stenhård mental träning.

Ha det bra och pussas och kramas mera för det har regnat.

Ps Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterina

Ingen vanlig onsdag………..

Veterinärassistent igen

(mer …)

Stenhård mental träning…. fotboll och hämtning

Dan före dan

Ikväll drar Lelle och jag till Flata, jag skall sommarjobba och Lelle med. Så till veckan kan alla mina fans träffa mig på kliniken. Lelle Du får fixa kön utanför så det inte blir trängsel för Xmatte måste kunna ta hand om alla vovvar och kissar. Blir nog inte mycket till kö Lacke säger Lelle, Du skall inte vara så pesimistisk Lelle säger jag. Jag är realist säger Lelle, aha rea sånt som är billigt tänker jag. Du är bra ändå Lelle säger jag, får jag godis nu säger han.

Har Ni kollat fotbollen på TV? Sveriges damer går som tåget och blir säkert Champions som Lillgumman. Vi kollar matcherna och tycker det är bra spel, dom myglar inte och låtsas dö som killar gör utan det är fair game. Är det samma som game fair säger jag för det har jag varit på och jag skall jobba där nästa helg. Inte riktigt säger Lelle men vi behöver inte snacka om det säger han.

Igår gjorde jag två birdies, inte visste jag att Du spelar golf säger Lelle. Ja men jag hämtade ju två ripor som Xmatte hade gömt, två fåglar fattar Du väl Lelle säger jag. Du var jätteduktig när vi tränade tillsammans med Dina syrror säger Lelle. Du är så lugn och fin och jobbar så metodiskt säger Lelle, jag som hundägd blir så stolt när jag ser Dig jobba Lacke och nyss bar Du hem en Maggans renkorv som vi skall ha till after nästa vecka. Du går stolt som en tupp Lacke när Du bär.

Ni vet ju att jag har en stendöd tand som skulle väck enligt Xmatte, nu har hon börjat tveka så Lelle och jag har fått köra dubbla pass mental träning. Först visualisera att den skall bort och sedan att den skall vara kvar. Fattar Ni vilket slit det har varit men kom igen nu för nu är jag väl förberedd. Det är viktigt med mental träning så man fokar som det heter på rätt saker. Ni vet Lelle har haft problem med det där men med mitt idoga arbete så börjar det lossna för honom. Han är en riktigt bra husse nu men säg det inte till honom för då kanske han tappar ”fok”. Nu måste jag vila innan jag drar till Flata och där skall jag umgås med mina fyra syrror, Ni vet säkert hur det är att umgås med syrror så det behöver jag inte berätta. Det var länge sedan vi träffades så det skall bli kul. Ni vet ju att Singlis och Tärnis varit hos Mullvaden och tränat hämtning och det syntes tydligt igår att Mullvaden kan sina grejor. Konkurrensen på hämtområdet har blivit knivskarp och dessutom är Lillgumman coming inom området. Lelle vi får fortsätta vår träning så jag behåller titeln dalgångens okrönte kung på hämt och sökområdet. Vi fortsätter träningen Lacke säger Lelle.

Ha det bra och pussa och krama på varandra så kanske solen stannar kvar.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

PS Canin är canon, finns att köpa hos Xmatte DS

Lacke o Lelle ❤️❤️??

Lassur

Riktig fotboll

Lelle och jag har inte sett ÖFK spela förut så vi blev glatt överraskade när vi såg matchen igår. Dom spelade riktig fotboll som Lelle säger som på 16-1700 talet när han spelade. Jag sa till Lelle att den där Harry Potter måste ha gått i skola hos Lassur för Dom spelade magiskt. Han heter Graham sa Lelle , Harry P finns fast ändå inte sa han. Jag fattar nada men det spelar ingen roll man kan ändå tro att Lassur har ett finger i spelet. Där ser Ni fotbollstränare kolla och ta efter, fotboll är en lagsport, som Lelle och jag.

Vi har varit i Såå och jag har träffat två vovvar så jag är lite slut i luvan idag, Lelle sa i morse Lacke vi tar en lugn långpromenad med snöret i dag och det har vi gjort. På väg hem mötte vi Kerran hos Maggan och vi blev bjudna på tiokaffet där. Schyssta muffins och Brago med andra ord ett ok tiokaffe, Lelle såg till så att Melwin och jag fick smaka. Vi har tränat cheerleading för vi skall dansa och sjunga i helgen. Xmatte och Lillgumman är på syskonträff och Lillgumman skall mentaliserings bedömas, fattar Ni vilket ord. Vi har skrivit en hejaramsa till Dom och vi står på altanen och dansar och sjunger ner mot dalen. Så här lyder ramsan:” Våra fina tjejer visa Era bästa grejer, Anna och Dakota våra kinder är våta, om domarna har något vett så tänker Dom som vi: NI ÄR NUMMER ETT!!!

Nu måste jag vila så jag orkar dansa och sjunga.

Krama och och pussa på varandra det behövs för det är så kallt ute och glöm inte att förena Er i vår hejaramsa.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??

Kojdag

Högis en vanlig tisdag

Ni som inte vet vad en kojdag är får väl gurgla, jag orkar inte redogöra för det. Över-översheriffen i Nacka har bestämt ( han heter inte Eliasson och kommer från sjukkassan om Ni tror det, han är riktig sheriff men vi får inte berätta vad han heter för han jobbar också på Säpo) att det är kojdag. I förra veckan så patrullerade vi fjället Singlis, Lillgumman och jag. Xmatte tillfälligt förordnad sheriff. Lelle är befriad från fjällpatrullering, Ni fattar säkert varför……… just det…… gamknän. Jag har hört från vanligtvis välunderrättade källor att det var mycket lek under fjällpatrulleringen säger Lelle. Men fattar Du inte säger jag, vi jobbade undercover säger jag. Det är en väldigt låg byrackefaktor här just nu så vi har det lugnt, Ni kommer väl ihåg att byrackor bara har två ben. Dom löser alla problem med att antingen lyfta vovven eller gå en annan väg när Dom får syn på mig, vi tycker synd om Dom hundarna för Dom vill också lära sig hur man beter sig.

Lillgumman, Xmatte, Xhusse och mina syrror är på turné och så skall Dom hämta Tärnis som har varit på träningsläger hos Mullvaden. Tärnis är nu även en kvalificerad hämtare (apportör) så nu får man se upp för att inte förlora tronen som hämtare. Vi har även sett filmer på Lillgumman och Xmatte och när dom badade, Lelle säger att Dom varit på kurs i vattenapportering, bra säger jag då får Du simma med mig i ån när jag apporterar, burr va kallt säger Lelle. Lillgumman skall även träffa sina syskon och bli bedömd, Lelle försökte läsa igenom kompendiet som ligger till grund för bedömningen som det heter. Lelle säger jag måste man gå igenom allt det där, det är ju bara att kolla så ser man ju att Lillgumman är en kanonvovve. Världsmästare i sök och simmar med plast kvackkvack som en fisk. Vad menar Du med världsmästare Lacke säger Lelle….. hon är ju Champion säger jag. Det heter så säger Lelle när man klarar proven. Lelle är jag champion frågar jag, ja men det vet Du ju…. Du är ju världens bästaste och finaste vovve tycker vi. Du hämtar tofflor och bär hem Maggans rökta renkorv och är en terrapöjtvovve som inte går av för hackor och sist men inte minst Du skrattar så ofta och det gör Kerran och mig glad. Man kan inte vara hundägd av en bättre vovve.

Det är viktigt att vi vovvar också gör rätt för oss så därför skall jag sommarjobba hos Xmatte på kliniken, ja Lelle skall också vara med. Alla som vill kan få min autograf då, sakta i backarna Lacke men visst det skall bli jätteroligt säger Lelle. Vi skall åka på besök den här veckan och jag skall få träffa två borderlineterrier, borderterrier heter det Lacke säger Lelle. Jag sa ju det säger jag och Lelle suckar som vanligt. Vi har det jättemysigt här i Högis och jag behöver inte besväras av att ha ett snöre kopplat till Lelle och det betyder att jag kan tjyvbada när jag känner för det vilket är en lisa för själen. Nu måste jag njuta av  kojdagen och sussa på mitt rosenöra som Lelle säger.

Ha det bra och krama och pussa på varandra, passa på att bada för snart är det is på ån.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

Ps smalcanin är kanon Ds

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??

Lacke is back in Högis

Första patrulleringen

Nu är vi tillbaka efter 2 månader i Gurra och det känns jättebra. Vi klev upp jättetidigt igår ( vilket är bra för då får jag mat tidigt ) vi var framme före ett och då hade vi även handlat. Jag kollade runt på tomten och dom närmaste omgivningarna och det var lugnt kan man säga. Vi grillade och satt ute för det var fint väder. När vi satt ute sa Lelle till Kerran och mig hör Ni vad tyst det är. Lelle sa jag när det är tyst hör man ingenting, just det sa Lelle. Ibland uttrycker sig tvåbenta konstigt, det syns på Lelle och Kerran att dom också tycker att det är skönt att vara tillbaka. Kom Lacke så går vi ut och pinkar in reviret igen, tänker Du också pinka revir Lelle ?..sa jag. Det räcker om Du gör det sa Lelle, jag måste vara riktigt kissnödig för det är ett stort revir jag har. Apropå kissnödig kan vi rapportera kanonbajs säger Lelle, han har samlat på sig mycket bajspåsar för jag skall börja med smalcanin igen och då blir det ofta kanonbajs.

Vi har idag patrullerat halva vårt distrikt dvs inåt dalen och Hovdeshögen, vi tar dom östra delarna imorgon samtidigt med besök hos Maxi, ni vet hon med tårtorna. På tisdag är det 4:e juli dvs Amerikas nationaldag och vi firar den med dom som inte röstade på Trump, vi har dumpat Trump Lelle och jag. Vi får mail från Tom Perez varje dag, han är ordförande i Demokraternas nationella kommité. Vi var ju valarbetare och jobbade för Hillary som Ni säkert kom ihåg. Just nu handlar det om att vi måste säkra Obamacare så känner Ni någon republikan i Senaten starta övertalning om att behålla Obamacare. Som Ni ser så är det både stora och små frågor här i Högis. Vi har varit borta hos Inga och Edwin och gått vår favoritsträcka och jag passade på att ta några friska bad i vattendragen. Kerran och Lelle kallar mig för badJocke och det är ett namn som förpliktar, som tillhörandes den ädla rasen Labrador retriever så älskar jag att bada. Ni skall veta att jag alltid ( nästan ) lyssnar på Lelle och Kerran men när det vankas badmöjligheter så är jag döv. Därför ligger jag nu på en handduk och torkar mig. Det låter som att det är en aktiv handling Lacke säger Lelle men jag tycker Du mest ser ut som en dösill Lacke. Lelle och jag har haft en dryg veckas semester från patrullerandet i Gurra, så nu när jag är igång igen så känner jag mig trött och måste vila. Till Xmatte och Xhusse kan vi meddela att det är lugnt vid huset och allt såg ok ut, nya altandelen blir kanon tycker vi.

Ha det bra och krama och pussa på varandra som vi gör, passa på att bada om Ni ser en fjällbäck för det är såååå uppfriskande.

Canin e kanon

PS All you need is love and a Lakritstroll DS

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??

Dan… före… dan… före dan

Lacke sur

Alldeles nyss fick jag ett sms från Elsa, som frågade om vi skall leka och busa. DumLelle sa … inte idag Lacke för Du är trött och måste vila idag. Håller med om att jag är trött men vadå leka och busa med Elsa kan jag alltid göra tycker jag ( men det tycker inte pissLelle) jag blev så sur att jag skrev till Elsa att jag vill flytta till henne. Fast det menar jag inte , det är ett uttryck för hur besviken jag blev. Elsa och jag var ute och röjde i måndags så vi blev jättetrötta ( och smutsiga säger Lelle) men vi hade roligt och Du också Lelle säger jag. Det är jättetrevligt när vi är ute med Elsa och hennes matte, jag hör bla bla bla Lelle säger jag.

Igår var vi och hälsade på våra förra grannar VärmdöGöran och Kristina. Dom har flyttat till Nockeby och man måste åka genom hela stan för att hälsa på Dom. VärmdöCarin var också med oss, fattar Ni fem tvåbenta hur mycket babbel det blir då. Jag blir väldigt trött för jag måste ha koll och har svårt att koppla av, jag följer Lelle som en skugga. Det var trevligt tycker vi och jag fick mycket beröm för att jag är duktig och väldigt fin att se på. Lacke säger Lelle: Du måste förstå att Kerran och jag är rädd om Dig och vi tar ansvar så att Du har det bra och då , tyvärr kan det innebära att Du blir besviken. Berätta också Lacke att Du fått sms från Elsa och att hon tycker som Du men att hennes husse och matte säger att hon måste vila. Elsa och jag har bestämt med Lelles tillstånd att vi ses imorgon och det blir skitkul.

Det har hänt väldigt mycket, vi var till VärmdöCarin och hennes kompis ÖrebroKerstin på midsommar party och det var jättetrevligt och jag fick mycket cheesecake och det är mumsfillibabba. Jag känner mig trygg när vi är hos VärmdöCarin då kan jag koppla av tills dom lägger ifrån sig besticken då vaknar jag. Lelle säger att jag går från 0-100 på en tiondels sekund då och det är bara för att jag vill hjälpa till med fördisken säger jag. Nu håller jag på att träna starter och Lelle säger: På edra platser…. fääääärdiga…. gå och då springer vi iväg och jag vinner varje gång. Lelle är som när ett ånglok skall få upp farten.

I söndags hade vi Mimmi på besök hon är en ettårig Jack Russel. Hennes husse och matte var i kyrkan, det är konstigt att hundar inte får gå i kyrkan när man får ta med hundar in i himlen som Xmattes favoritsångare sjunger (fniss fniss). Jag har svårt för att leka med så små hundar, Lelle säger att det går tre som Mimmi under magen på mig. Jag vet inte hur man gör så jag låg kvar när hon försökte få igång mig vi leker väldigt olika hon och jag men naturligtvis så fick hon låna mina leksaker och leka själv.

Rubriken för idag handlar om att vi åker till Högis på Lördag och det blir jätteroligt då får jag vara fri på min tomt. Det skall bli kul att träffa Xmatte och Xhusse och mina syrror och jag får leka med Dakota igen. Sista två veckorna i Juli skall Lelle och jag jobba på kliniken så då kan alla som vill komma och träffa mig …..och mig säger Lelle. Det kommer att bli jättekul och jag ser fram emot att träffa mina gamla jobbarpolare. Ni kan även träffa mig på Västgårds game fair där vi kommer att vara i år. Vi har jättebra priser och produkter som Ni kan köpa och de är utprovade av mig och dom andra fyrbenta veterinärassistenterna. Ni kan även konsultera världens bästa petvet dvs Xmatte Anna. Nu skall vi gå ut (på en stilla promenad) så jag måste sluta.

Krama och pussa på varandra och glöm inte att vila mellan varven som Lelle säger. Vi skickar varma kramar till Xmatte och Xhusse som är på Kanarieholmarna vi ses snart.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

PS Canin e kanon DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??

Midsommarafton

Pre party

Vi har varit ute på en lång promenad i ett folktomt Gurra och det var skönt. Nu ligger vi på sängen alla tre och laddar inför eftermiddagens och kvällens party. Det är skönt med en lång carpe diem, tempot är makligt och jag kan nosa och kolla, inget hit och sitt och att vara duktig. Sedan får jag vila och Dom med.

Vi har just pratat med Xmatte och Xhusse i telefonen och vi konstaterar att nu längtar vi jättemycket till Högis, stillheten och att jag kan vara ute själv på tomten. Det är frihet för mig, jag längtar till mina syrror och att få leka och busa med Dakota. Jag hörde hur Lelle och Kerran pratade om mig igår och hur mycket Dom tycker om mig. Många tycker att jag är en fin vovve men Lelle brukar säga att jag är finare än så: ”Ni skall se honom tillsammans med oss hur följsam och glad han är”. Jag följer Dom hela tiden och är där Dom är för att hålla koll är viktigt för mig. Lelle säger ofta till mig: ”Jag tar hand om detta Lacke”..det är oftast ute när vi möter två och fyrbenta. Jag börjar lita på honom nu, det är konstigt men tillit tar lång tid att bygga upp. Jag hoppas att Ni som läser detta har två-eller fyrbenta som Ni kan lita på för det är så härligt och vilsamt. Lelle både säger och visar att han litar på mig som igår tex när han gick in i soprummet och jag fick sitta utanför. Detta trots att det var flera pockethundar och tvåbenta bara några meter från mig. Kerran stod på balkongen och såg detta och när vi kom in sa hon att jag är jätteduktig och det lyser av kärlek i ögonen. Ibland när vi är ute så kopplar Lelle mig, han säger att han gör det för att visa för mig att han tar ansvaret och det är skönt. Lelle och jag skall gå till skogen om en stund innan vi går på party hos VärmdöCarin. Vi kan rapportera att hennes rehabilitering efter op går jättebra. När vi kommer till Högis skall jag hälsa på min kompis Edvin och kolla läget med honom. Nu orkar jag inte mera måste sova lite.

Ha en bra och skön midsommar och glöm inte blommorna under kudden man drömmer så skönt då. Klappa och pussa lite extra på varandra för det är bra för tilliten.?

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??

Lazy days

Nästan midsommar

Lelle och jag har varit till Översheriffen i Nacka, vi satt där med alla och väntade på order och då sa han till oss:” Grabbar Ni får en veckas semester till dess Ni kommer till Högis”……Så nu skall det firas midsommar, Översheriffen avslutade med: Be careful out there. På väg från polisen stannade vi på Maxis affär och köpte en tårta av ”henne” för vi skall inleda festandet med tårtkalas hos Herman och idag. Imorgon skall vi till VärmdöCarin och ÖrebroKerstin på party med allt vad midsommaren tillhör. Jag såg att Lelle gick in på affären vid Apoteket. Som Ni förstår är det inte ungdomsdisco som jag skall bevittna men jag gillar att vara med människor som tycker om mig och det gör Dom. Jag blir klappad och kliad och så säger Dom att jag är en jättefin vovve.

Min bästa kompis Elsa

Här ser Ni mitt nya jobb, jag har blivit simcoach. Jag har lärt Jack och Elsa att simma. På bilden ser Ni hur jag simmar bakom Jack så att han inte skall vara rädd. Jag gillar denna sysselsättning eftersom jag älskar att simma och bada i lerpölar säger Lelle. Här intill ser Ni min kompis Elsa, vi var ute i skogen och lekte igår och vi hade jätteroligt. Vi badade, fel säger Lelle Ni skitade ner Er. Vi fick bada Dig när Du kom hem för Du såg ut som ett skogstroll och inte som Du skall dvs som ett Lakrits troll. Det är något fel med bloggandet idag så bilder och text far runt men Ni får ursäkta det. Ni vet Lelle är så gammal att han har svårt att fatta. Det kommer fler bilder längre ner.

Jag har slutat med träningen av Lelle för han är en fullfjädrad husse nu , men säg inte det till honom för han kan bli mallig. Mitt liv som pensionär är toppen jag är alltid i centrum och Lelle och Kerran tar bra hand om mig och är väldigt kärleksfulla. Jag har till och med börjat att sova längre på morgnarna. Först är det frukost sen är det tiokaffe, lunch och tvåkaffe, middag följt av tjugoettkaffe. Notera att det kan vara te och inte alltid kaffe. Jag får som regel lite gurka eller en bit morot för att jag inte skall bli tjock som en smock. Lelle har blivit lite tjock och jag säger till honom: Gurka och morötter Lelle! Nu måste vi sluta för det är dax för tårta hos Herman. Det kommer ett par bilder längre ner.

Ha det bra och krama och pussa varandra, var försiktig med sprattelvatten. Lelle, Kerran och jag önskar alla en trevlig midsommar!

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

After lek (inte så kul)

Glad midsommar från oss PS det är jag som inte har huvudbonad DS

Lacke o Lelle ❤️❤️???

Simcoach

Lelle och Kerran glada

 

 

 

 

Tårtkalas?

Idag så firar vi att det är exakt ett år sedan jag flyttade till Kerran och Lelle för gott. Ni ser min tårta till vänster och jag har ätit två stora bitar, först som frulle och det rimmar på mitt smeknamn , men det tänker jag inte berätta. Sedan åt vi tårta till tiokaffet som blev kl 11.00 för Xhusse ringde till Lelle och då vet Ni …..bla bla bla. Vet Du Lelle säger jag vi kan ha en pristävling om mitt vanligaste smeknamn (jag har många). Vad blir det för vinst då säger Lelle? En utlandstripp säger jag, har Du råd med det säger Lelle? Det blir en fotvandring från Flata till Hammerdal, det är utrikes. Men ingen på kliniken får vara med för det blir fusk.

Lelle och Kerran säger att jag är den finaste och bästa vovven som finns och det måste jag hålla med om. Just nu ligger vi på sängen alla tre och det är bäst tycker jag när alla är tillsammans. Dom lämnade mig ensam en halvtimme för en stund sedan när de handlade och det gillar jag inte men jag blev jätteglad när Dom kom tillbaka. Jag gillar väldigt mycket att jag får vara i centrum för deras uppmärksamhet. Vid carpe diem idag gick Lelle och jag i skogen och då får jag vara utan snöre till Lelle, jag jagade bara lite förstrött en trast och Lelle skrattade och sa att jag tror inte trasten uppfattade att Du jagade honom. Sedan hade vi lite säkerhetsträning Ni vet sitt kvar, stanna och att jag skall sätta mig när Lelle sträcker upp handen. Det gick bra och jag belönades med morötter, det är en bra morot för att göra bra ifrån sig. Lelle tycker att jag skällt lite för mycket den sista tiden så det har renderat mig extra träning. Jag tycker att den är obehaglig för Lelle ställer sig framför mig och säger att han tar hand om det. Rör jag mig så flyttar han sig, det är lika bra att sluta tänker jag och då får jag beröm istället.

Den mentala träningen fortgår Ni vet tanden som skall bort, jag tycker det är onödigt att ta bort den. Lelle säger att jag luktar brottarmatta ur munnen så den skall väck. Du kommer att se ut som Thore Skogman då säger Lelle, vem är det säger jag? Lelle förklarar och det var tydligen någon flåsig sångare på 1600-talet.

Vi missade vilken kanal landskampen var på igår så vi såg den inte, ikväll kan vi inte se Jannes lag spela för dom bråkar om sändningarna, det får bli gamla hederliga radiosporten säger Lelle. Det blir bara bla bla bla tänker jag dom vinner så jag behöver inte lyssna. På vilken kanal kan man se Lassurs nya lag säger jag till Lelle ?….för det vill jag se, det  som är Jannes gäng dvs riktig fotboll. Vi får kolla om vi kan få in NRK i vår tv säger Lelle, min tv säger jag. Xmatte säger att jag blommat ut som vovve sedan jag flyttade och jag måste säga att jag trivs som terrapöjtvovve och att det är en behaglig tillvaro. Nu längtar jag till Högis och att få träffa xmatte, xhusse och mina syrror. Vi tänker på Midget som opereras idag och på VärmdöCarin som nyss gjort dito. Nu skall jag slumra en stund innan vi går ut igen.

Ha det så bra och klappa och krama varandra och glöm inte att hålla på Janne ikväll. Min sista apell är att Trump snart är ett minne blott och mer tårta till vovvar.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/Lacke o Lelle ❤️❤️??
(mer …)

Lakrits blogg2

Labradoren Lakrits hundstilsblogg för alla hundar och hundägare. Bloggen handlar om mig, Lakrits (Lacke) och mitt liv och strävsamma jobb att göra husse Lennart (Lelle) till en bra Husse för mig. Vi kommer att beröra hundlivet och livet i allmänhet.

Det sägs att All you need is love… and a dog men Lelle säger, och det ger mig lite rysningar i pälsen, All you need is a dog to get love. Välkomna att följa vår resa tillsammans!