Ingen vanlig onsdag………..

Veterinärassistent igen

Hej alla semesterlediga bloggläsare och Ni som jobbar, jag är nu tillbaka på mitt gamla jobb för Kerran och Lelle tycker att jag som alla andra skall sommarjobba. Det är jättekul att vara tillbaka på min gamla arbetsplats och nu jobbar Lelle med mig, han får inte vara veterinärassistent som jag utan han är praktikant. Han klagade till mig igår och sa: Jag är född på 1500-talet som Du brukar säga Lacke och titta vad jag blev……. praktikant, vissa stiger i grader under livet men jag är tillbaka på ruta ett. Sluta med Ditt gnäll säger jag vi har ju skitkul, ja det har vi verkligen Lacke säger han. Du får ju göra sånt som Du klarar av dvs enklare saker, typ städa och hämta sånt som petvetten behöver. Jag och Lelle har jättebra och duktiga arbetskamrater (duktigare än Lelle) och Ni ser Dom på bilden ovan.

Här är det som vanligt människor och vovvar som kommer och går, ibland blir jag trött och då får jag vila, jag tycker Du vilar mest hela tiden Lacke säger han, han är bara avundsjuk på min titel tänker jag. Lelle tycker att personalen är duktiga på att hålla många bollar i luften samtidigt typ Janne och Lassurs gäng och även Pias lag. Det betyder att Lelle och jag somnar tidigt på kvällarna för vi har oftast en boll i luften och därför blir Lelle jättetrött, äntligen har Du mina sovtider Lelle. Det blir lite hack i bloggskrivandet för vi måste jobba också, nu har Lelle avancerat till springschas och det är kul för honom.

Lacke säger Lelle det skulle vara kö för att få Din autograf men jag har inte hört någon fråga efter den. Det är Dom som har semester säger jag så vi måste jobba vid något annat tillfälle Lelle så Dom kan få träffa mig. Nu måste vi sluta för det är mycket jobb. Vi återkommer senare med mera spännande saker från jobbet.

Ha det bra och glöm inte att pussa och krama på varandra så att det inte blir regn.

Ps Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

Lacke o Lelle ❤️❤️??