Lelle och Kerran glada

 

 

 

 

Tårtkalas?

Idag så firar vi att det är exakt ett år sedan jag flyttade till Kerran och Lelle för gott. Ni ser min tårta till vänster och jag har ätit två stora bitar, först som frulle och det rimmar på mitt smeknamn , men det tänker jag inte berätta. Sedan åt vi tårta till tiokaffet som blev kl 11.00 för Xhusse ringde till Lelle och då vet Ni …..bla bla bla. Vet Du Lelle säger jag vi kan ha en pristävling om mitt vanligaste smeknamn (jag har många). Vad blir det för vinst då säger Lelle? En utlandstripp säger jag, har Du råd med det säger Lelle? Det blir en fotvandring från Flata till Hammerdal, det är utrikes. Men ingen på kliniken får vara med för det blir fusk.

Lelle och Kerran säger att jag är den finaste och bästa vovven som finns och det måste jag hålla med om. Just nu ligger vi på sängen alla tre och det är bäst tycker jag när alla är tillsammans. Dom lämnade mig ensam en halvtimme för en stund sedan när de handlade och det gillar jag inte men jag blev jätteglad när Dom kom tillbaka. Jag gillar väldigt mycket att jag får vara i centrum för deras uppmärksamhet. Vid carpe diem idag gick Lelle och jag i skogen och då får jag vara utan snöre till Lelle, jag jagade bara lite förstrött en trast och Lelle skrattade och sa att jag tror inte trasten uppfattade att Du jagade honom. Sedan hade vi lite säkerhetsträning Ni vet sitt kvar, stanna och att jag skall sätta mig när Lelle sträcker upp handen. Det gick bra och jag belönades med morötter, det är en bra morot för att göra bra ifrån sig. Lelle tycker att jag skällt lite för mycket den sista tiden så det har renderat mig extra träning. Jag tycker att den är obehaglig för Lelle ställer sig framför mig och säger att han tar hand om det. Rör jag mig så flyttar han sig, det är lika bra att sluta tänker jag och då får jag beröm istället.

Den mentala träningen fortgår Ni vet tanden som skall bort, jag tycker det är onödigt att ta bort den. Lelle säger att jag luktar brottarmatta ur munnen så den skall väck. Du kommer att se ut som Thore Skogman då säger Lelle, vem är det säger jag? Lelle förklarar och det var tydligen någon flåsig sångare på 1600-talet.

Vi missade vilken kanal landskampen var på igår så vi såg den inte, ikväll kan vi inte se Jannes lag spela för dom bråkar om sändningarna, det får bli gamla hederliga radiosporten säger Lelle. Det blir bara bla bla bla tänker jag dom vinner så jag behöver inte lyssna. På vilken kanal kan man se Lassurs nya lag säger jag till Lelle ?….för det vill jag se, det  som är Jannes gäng dvs riktig fotboll. Vi får kolla om vi kan få in NRK i vår tv säger Lelle, min tv säger jag. Xmatte säger att jag blommat ut som vovve sedan jag flyttade och jag måste säga att jag trivs som terrapöjtvovve och att det är en behaglig tillvaro. Nu längtar jag till Högis och att få träffa xmatte, xhusse och mina syrror. Vi tänker på Midget som opereras idag och på VärmdöCarin som nyss gjort dito. Nu skall jag slumra en stund innan vi går ut igen.

Ha det så bra och klappa och krama varandra och glöm inte att hålla på Janne ikväll. Min sista apell är att Trump snart är ett minne blott och mer tårta till vovvar.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/Lacke o Lelle ❤️❤️??