Blogg

Lilla Lakritstrollet snart 1 år

Jag och min bästa kompis Elsa

 

Två kossor

 

 

 

 

 

 

 

Jag vann, Kerran tvåa och Lelle 169 plats

Årets första mjukglass

 

 

 

 

Balkongmys med morötter

Super vattenapportören

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej alla bloggläsare

Som Ni ser har vi fullt upp här i Gurra, pensionärerna och jag. Just nu ligger jag i Lelles knä när vi skriver detta. Lite slut i luvan är jag men som Ni vet så kallar plikten. Vilken plikt säger Lelle, jag är ju terapeutvovve till Er och det skall gudarna veta är inte ett latmansgöra. Dessutom säger jag så har jag hjälpt Elsa att knäcka simkoden och det är jättebra så jag har någon att simma med för Du är ju en badkruka Lelle. Vi har superkul Elsa och jag när vi är ute tillsammans för hon gillar att springa som jag. Du är så trött efteråt att du måste vila en dag säger Lelle, när Ni lekt i skogen. Vi får sätta upp varningsskyltar så tvåbenta blir varnade.

Lelle var och provade hörseln för ett tag sedan och han skall ha hörapparat, det visste vi väl sa Kerran och jag för Du hör som en påse nötter. Får jag inte nafsa Dig i öronen längre då när jag är glad säger jag?  Får väl ta ut apparaten i så fall säger Lelle. Det är en bra bild av hur jag har det, jag kommer alltid i första hand och vinner alltid som Ni ser på en av bilderna. Lelle och jag tävlar ofta, först ur hissen, först till köket osv. På nationaldagen så åkte vi på utflykt med Elsas flock, till Kvarnsjön för Elsa och jag skulle få bada inte Dom tvåbenta för Dom är badkrukor. Som Ni vet så brukar Elsa och jag bada i lerpölar och dylikt, Lelle säger att han badat mig mer sista månaden än under hela året. Detta på grund av att jag luktar sumphund. Åter till utflykten, Elsas matte har berättat att Elsa inte lärt sig simma ännu och Lelle sa till Elsas matte: Det fixar Lacke , för han är en bra simlärare. Elsa får inte bli en Portugisisk badkruka. Jag visade Elsa hur man gör genom några snygga apporter, sedan fick jag sitta på stranden när det blev Elsas tur och efter lite tvekan så simmade hon och vi applåderade. Det var första gången Lelle hörde att jag kan gnälla och det berodde på att jag fick titta på. Efter detta sa Lelle till mig när jag vilade, Du ser ut som en dösill Lacke, simma själv får Du väl se tänkte jag.

Nu måste vi sluta för Janne har presskonferens och den måste vi se så vi får höra läget i truppen. Sedan blir det mental träning för jag har en jätteoperation i sommar, skall ta bort min döda tand. Vi är också glada för att VärmdöCarins rehabilitering efter höftoperationen går bra.

Ha det bra och simma lugnt och krama och pussa varandra och glöm inte att äta tårta för det skall jag imorgon. Då har jag nämligen bott ett år hos Kerran och Lelle. Köp tårtan av Maxi för hon har goda tårtor.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??

 

 

 

 

 

 

Semester/tillbaka i Gurra

Sur på Lelle

Här ser Ni mig när jag spanar i Gurra efter att vi varit 4 månader i Högis. Lelle och jag har haft semester i några veckor, den började i Högis när alla åkt efter påsken. Jag sa till Lelle nu kan vi vara lediga för nu är byrackenivån väldigt låg. Det blev också tomt efter Tärnis och Lillgumman men samtidigt skönt för jag kunde rå om Kerran och Lelle själv. Nu har vi varit i Gurra två veckor och vi har nu bott in oss igen.Lelle tycker jag är lite ”vaktig” nu och vaktar Kerran lite speciellt. Det betyder mer av snöret runt halsen, detta djävulens påfund. Vi måste hjälpa Dig Lacke säger Lelle, bla bla bla tänker jag. Det är min gård och hör sen, det är allas gård säger Lelle.

Vi har haft ett par incidenter när jag springer fram till människor och skäller. Vi vill inte att du ska råka illa ut så vi tar hand om Dig, lite bra är det trots allt, Lelle har sina små fördelar som husse. När Lelle och jag var ute i skogen i förra veckan så träffade vi Elsa och hennes matte, det var en fin dag och varmt. Ni kommer säkert ihåg Elsa som jag berättade om. Vi slog följe och Ni vet Lelle och Jenny som Elsas matte heter bla bla bla. Elsa och jag vi for runt i skogen som skållade Illrar och badade i alla pölar vi kunde hitta. Elsa är som jag ett badfreak. Elsa är lite som Lillgumman och gillar att jaga mig och jag gillar att bli jagad ….speciellt av tjejer. När Lelle och jag kom hem blev det bad för Dom tyckte jag luktade sumphund ( Elsa fick också bada när hon kom hem). Dagen efter blev det skitbajs för vi hade druckit av vattnet, skyll Dig själv sa Lelle, inget medlidande där inte.

Igår var jag sur på Lelle och det av två skäl: jag hade fått mail av Elsa med förslag om en date men eftersom pisslelle inte kollar mailen så ofta missade jag daten, förlåter honom inte. Den andra saken var att sent på kvällen klädde Kerran och Lelle upp sig, Dom skulle på gospelkonsert i kyrkan kl 22.00 och inte fick jag följa med. Jag har hört Samuel Ljungblad när Lelle spelar musik och han är enligt mitt förmenande vår bäste soulsångare och det fick man inte va med om. Hundar får inte var i kyrkan, jag skall snacka med prällen. Lelle och Kerran hade dansat och sjungit i kyrkbänken och det hade man gärna velat se men ack nej det är inte för vovvar inte ens för en stolt Labrador retriever som jag, tillika terrapöjtvovve. Livet är en prövning, detta borde Kennelklubben ägna sig åt och inte bara åt exteriörer.

Nu måste jag sluta för det vankas utevistelse.

Ha det bra och krama och klappa varandra både två och fyrbenta, dessutom verkar Trump göra bort sig och det är glädjande.

lackeochlelle&fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??

Låååångfredag, påskafton, påskdagen och annadagpåskförmiddag

image image

 

 

 

 

 

 

Lite slut i luvanvovvar

Vi har haft fullt upp så vi har inte hunnit blogga tidigare men nu börjar vi sammanfatta påskhelgen. Lelle har berättat när han var liten på 1500- talet och i början på 1500-talet så fick Dom inte ha roligt på långfredagen och det berodde på någon gubbe som Dom var Dum med för länge sedan. Vi hade kul på långfredagen vi började med lång utevistelse (patrullering) sedan hem och vila, vi vovvar hade hjälpt Kerran med maten för vi skulle ha lunchgäster. Jag har ju berättat om min kompis ÖstersundsGöran han som vi brukar träffa med Evabeth, nu kom hon med KövraGöran och jag tänkte har hon en ny? Lelle sa att det var samma gubbe och han kliade mig på samma sätt så kanske Lelle har rätt. Det var trevligt och Dom hade med sig morötter till oss vovvar och vi hjälpte förstås till med fördisken. Sedan var det bla bla bla och vi vovvar somnade, fattar inte att Dom orkar. På grund av Hovdestörten var vi tvungen att kolla och patrullera på eftermiddagen, vi träffade Jennie, Anders, Albin och Malte när vi var ute och det var jätteroligt, jag har varit hos Dom många gånger och gillar Dom.

På påskafton fick vi fyrbenta påskägg med Maggans renkorv, hundben och annat smått och gott,  Ni ser bilden här ovan. Vi var tvungna att posera som Ni ser innan, fattar inte att man inte kan få öppna på en gång,….. nä det skall vara så fint. Sedan var vi till Gräftåvallen till Olle och Gittan på påsklunch, det var trevligt många tvåbenta och tvåbenta valpar i olika storlek. Där bjöds det på brunt i glasen men hör och häpna Lelle tog inget, det har han inte gjort på hela påsken undrar om han är sjuk? Jag har en vit månad säger han och låter mallig, det har jag jämt säger jag och det är inget problem. När vi kom hem var vi vovvar trötta och orkade knappt patrullera.

Igår hade vi inget planerat utom det vanliga, då kom Jennie med ett jättepåskägg och jag såg hur det lyste i Lelles ögon han trodde att det var till honom. I ägget var det massor med hundgodis och bajspåsar som Dom beställt (det går många nu) och faktiskt en påse till Lelle och Kerran som vi inte får smaka, Jennie hon tänker på alla. Lelle pratade med BrunfloBirgitta och Yusuf igår också och vi kan rapportera att Dom är jätteförkylda så Dom kunde inte komma till oss. Undrar om det är kennelklubbshosta Dom fått? Krya på Er så ses vi snart. Den andra bilden tog Kerran igår kväll när vi lagt oss och Ni ser att vi sheriffer håller ihop även på fritiden, armen Ni ser är Lelles det fastnade inget mer på bilden av honom. Där var vi riktigt slut i luvan skall Ni veta.

Det var väldigt bra att Lelle förklarade för oss innan helgen skillnaden  på turist och terrorist annars hade vi haft högsta larmberedskap och då hade vi varit tvungna att patrullera 24/7 fattar Ni ?….utan sedvanlig vila.

Idag skall Kerran åka till Gurra några dagar och det blir tråkigt då får Lelle fullt upp med mig, Tärnis och Lillgumman. Dom två har somnat för Dom är inte så vana att blogga som jag men nu behöver jag vila en stund.

Ha det bra och glöm inte bort att kramas och pussas fast påsken är över.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle o Tärnis o Lillgumman ❤️???

 

 

 

 

Skärtorsdag

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilande sheriffer

Hej alla bloggläsare nu börjar det bli full rulle i Högis. Vi började dagen kl 06.00 med att kolla i dom närmaste omgivningarna. Vi spanar efter talanglösa byrackor vanligtvis är dessa försedda med två ben. Det var lugnt så efter frukost gick vi och lade oss igen både två-och fyrbenta. By the way kan vi rapportera kanonbajs hos både två-och fyrbenta vilket är lovande inför påsken som står för dörren. Kommer vi inte ut då Lelle säger jag?…. det är ett uttryck säger Lelle. Vi får snart en laddning med bajspåsar från Jennie hon är vår huvudleverantör av dylika ting, dom skall fira påsk här och jag hoppas vi kan träffa Dom. Lelle och Lillgumman tränar fot (det behövs verkligen) och hon gör framsteg. Har gått från 15 sekunder till flera minuter idag, bra jobbat Lelle Du tar Dig. Jag får ha lite kvalitetstid med Lelle varje dag, idag tränade vi apport och jag var klockren i avlämningarna.

Vi har fått rapport om att BrunfloBirgitta har blivit förkyld och vi skickar krya på Dig hälsningar till henne. Hoppas hon blir frisk så att hon och Yusuf kan komma och hälsa på oss. Imorgon kommer ÖstersundsGöran och Evabeth och hälsar på , jag har hjälpt Kerran med maten idag och den blev bra tycker jag, Tärnis och Lillgumman hjälpte också till. Vi skriver inte vad vi gjort utan det får bli en överraskning. Vi skall strax ut och patrullera igen och sedan blir det grillning för Lelle fyller år idag och han är ju född på 1500-talet så Ni kan räkna ut hur gammal han är. Vi skall kolla lite extra runt restaurangen för det är säkert after ski och då kanske vi måste säga till människorna ….cirkulera för vi vill inte ha trafikstockningar här.

Nu har vi inte tid att blogga mer för vi skall jobba, måste väcka Tärnis och Lillgumman som sover nu.

Ha det bra och krama och pussa varandra och Ni som skall resa kör försiktigt.

/ Lacke o Lelle o Tärnis o Lillgumman ❤️???

 

 

 

 

Askonsdagen

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrullering och åter patrullering

Här ovan ser Ni en bild från dagens andra patrullering, vi jobbar hårt just nu. Vi patrullerar tillsammans och var och en för sig med Lelle. Det är jag och Lillgumman först och sedan går Kerran och Tärnis efter och sveper, Ni ser Lillgumman och mig som två prickar i mitten av bilden. Till våra vänner i Amerika: A picture from our work today, you can see me and Lillgumman as two small pricks in the middle of the picture and Tarnis sweaping behind with Kerran.Översätter man prickar med pricks säger Lelle?…..ja jag kan sånt säger jag. Lelle suckar och säger det är nog något annat. Nu skall vi vila en dryg timma sedan skall vi patrullera och gå brandvakt ….Ni fattar säkert varför.

Det är tur att jag har retrieverkostymen för när vi var ute första gången var det -10. Lelle har fullt upp nu och det kan han behöva tycker jag. Jag tycker det är trevligt att vi har fyrbent besök säger Lelle, ”jag lär mig mycket”..tycker han. Jag tycker Du är fantastisk Lacke som lyssnar på mig och gör som jag säger trots att Du och Lillgumman far runt som oljade illrar. Vi får springa och leka där det är öppet fält, varför bara där Lelle? Jo säger han när Ni leker så har Ni minus när det gäller hjärnceller och jag vill inte att Ni skall göra Er illa bland sly och fjällbjörkar för Ni ser Er inte för. Bra hussetankar där tycker jag , Du tar Dig Lelle! Vad tycker Ni som läser bloggen , har Lelle utvecklats som husse? Ni kan väl maila på lackeochlelle@fjallveterinaren.se och tala om vad Ni tycker. Jag är lite slut i luvan nu och mina sheriffpolare sover redan så jag måste sluta.

Ha det bra och glöm inte påskpussarna och kaviar på äggen

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle o Tärnis o Lillgumman ❤️???

 

Vita tisdagen

Påskpatrullering

image

Här ser Ni en samlad bild på sherifferna i Högis under påsken. Längst fram,  jag Lacke …på rygg bakom mig sheriffaspirant Dakota med smeknamnet Lillgumman , bakom henne står sheriff Tärna eller som vi säger Tärnis. Vi kanske kan få förstärkning av tullsheriffen (taxen Ove) fattar Ni ….vi har inte taxfree. Vi vilar och bloggar efter patrullering i skidstadion. Lelle och jag kollade tv mycket i helgen för att hålla oss underrättade efter attentatet i Stockholm, vi tycker att det är hemskt att oskyldiga människor drabbas av dårar. Vi gratulerar våra kollegor i Stockholm för ett snabbt gripande av attentatsmannen. Vi tänker på de som dog och skadades vid attacken och skänker varma tankar till nära och kära till offren. Under vår patrullering är det extra vaksamhet som gäller och vi uppdateras av Säpo.

Lelle säger jag , är det sant att det är många terrorister här nu? Nej Lacke säger Lelle Du har fattat fel det är många turister här vid påsk. Ok säger jag , …jag börjar förstå.

Våra kompisar BrunfloBirgitta och Yusuf har kommit hem från Sydafrika och vi hälsar Dom välkomna hem till Sverige. Vi skickar även hälsningar och kramar till Xmatte och Xhusse som är i Florida och ber Dom sprida bloggen där i Trumpland, kanske självaste Trumpen kan läsa den så att han får bra råd. Han har ju så lite att göra så han åker till Florida och spelar golf på helgerna, då bor han i en trailer på parkeringen till golfbanan.

Lelle säger jag, jag får så hemska bilder i mitt huvud efter attentatet i fredags. Det får jag med säger Lelle. Det finns människor som har mycket ondska i sig. Vi kärleksbombar Trump säger jag så kanske han blir snällare och det tycker Lelle är en bra idé.

Vi har lite enskild träning med Lelle på dagarna och jag kan berätta för Er att jag apporterar väldigt bra just nu och när Lelle säger fot till mig när vi patrullerar så blir syster yster lite lugnare. Hon och jag får leka där det är öppna fält för Lelle säger att vi får minus med hjärnceller när vi leker och han är rädd för att vi skall göra illa oss på träd och stubbar och dylikt. Men Lelle säger jag Du och Kerran har ju gått kurs så Ni kan förhoppningsvis ta hand om en skada. Ja men säger Lelle vi undviker skador om vi kan, bra hussetänk där Lelle , Du tar Dig.

Krama och pussa och kärleksbomba varandra och till Xmatte och Xhusse säger vi keep swinging och ha det trevligt i Amerikat!

/ Lacke o Lelle o Tärnis o Lillgumman ❤️??

Alla på plats

Lacke och Lelle patrullerar

image

Hej alla bloggläsare!

Vi är nu alla på plats i Högis. Lelle åter från Synsvall. Bilden intill visar när vi patrullerade i morse, till Er som kanske är rädda för att åka till Bydalsfjällen kan vi säga att det är lugnt. Vi har av Översheriffen blivit lovad förstärkning till påsk vilket är brukligt. Tärna och Dakota kommer att ingå i bevakningen. Vi har inte polisbrist i vårt område som det tycks vara på andra ställen. Vi får förstärkning av två erfarna sheriffer. Så till alla som kommer hit…. dä ä lugnt.

Lelle och jag har mental träning inför del två av kursen vi går, vi har även briefat Kerran som missade förra tillfället. Hoppas att jag får stå på bordet igen, jag kan sånt. Det har varit mysigt att vara med Kerran i ett par dagar själv nu , eftersom hon har varit borta. Jag är lite orolig angående min mat för Lelle har hällt upp det sista i säcken. Vi skall kontakta Xmatte och höra om det är glukos-canin jag skall käka nu och inte smal-canin, Xmatte kan sånt. Idag skall jag träna apportering och det var länge sedan , vi skall ha taktiksnack innan, vi jobbar som Janne och Lassur. Vi tar med oss en dummy när vi går ut (… då menar jag inte Lelle) taktiksnacket lär handla om att jag inte skall ta ärevarv tror jag, för det brukar jag göra med Lelle och Kerrans tofflor.

Lelle och jag har nu skärpt upp träningen av mig ett snäpp för jag har haft det ganska slappt ett tag. Nu kommer det att bli Lelle som bestämmer vem jag skall snacka med, det har varit lite så att dom som pratar till mig har jag på eget bevåg gått fram till. Nu blir det andra bullar säger Lelle, …ja Kerran och jag har bakat idag säger jag. Ha ha ha säger Lelle nu var Du kul Lacke men jag tror Du förstår vad jag menar. Igår när Kerran och jag hämtade Lelle vid tåget blev han skitig för jag hoppade på honom av glädje. Jag får göra det för dom vill inte ta av mig glädjen, jag får skratta med hela kroppen. Undrar om andra vovvar får göra det också?

För mig är det viktigt att veta vad jag får och inte får göra, att Du hoppar på oss betyder inte att Du får hoppa på andra säger Lelle. Nu måste jag vila innan träningen så jag orkar, jag kommer nog att drömma om dummies och då menar jag inte Lelle. Det är skönt att Trump håller sig lugn för då är Lelle också lugn.

Krama och pussa på varandra och träna på nu när det börjar bli vår.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??

 

Lelle är stolt……

Lite slut i luvan fredag

Jag jobbade igår kväll, Ni som känner mig vet att jag är veterinärassistent men som numera är terapeutvovve hos Kerran och Lelle. Igår hade Xmatte kurs för hundägda och hon behövde experthjälp och naturligtvis ställde jag upp. Som vanligt skulle det klämmas och kännas på mig för att visa vad man skall göra med sin Vovve. Måste säga att det är lite häftigt att stå på ett bord och alla stirrar på en. Lelle säger att jag tål att tittas på, Ni vet att han tycker att jag är ett sällsynt vackert exemplar av rasen Labrador Retriever. Bra att Lelle var med så att han kanske snappar upp något som är bra för mig. Lelle är inte så snabb så han kanske måste gå flera kurser. Han hade hand om min lillasyster Dakota och det är lite jobbigt för mig. Lelle och jag tycker att Xmatte (petvetten) är jätteduktig och har ett jättefint förhållningssätt till djur och som i det här fallet vovvar.

Dakota och jag somnade i början när det skulle tittas på bilder och Ni vet bla bla bla, vi är lite mer hands on. Det känns lite som att detta borde ingå i körkortet för att få ha vovve säger Lelle. Jag testade Lelle några gånger och tittade bedjande på honom för jag ville komma till honom. Han sa till mig nu jobbar Du Lacke och Du får komma till mig sedan. När jag fick kliva ner så somnade jag och Dakota i ett hörn. När vi kom hem sa Lelle: jag är så stolt över Dig och Xmatte för Ni är så duktiga det syns att Ni gjort detta förr. Sånt vill man ju höra mycket av. Nu har Lelle och jag varit upp till Tärna och Midget så att Dom skulle få kissa och ev bajsa, Ni vet vi rastar inte vi umgås och kissar, det är mysigt att träffa Dom. Lelle nu måste vi sluta för jag orkar inte mer säger jag.

Ha det bra och kläm och känn på Era vovvar ja även på tvåbenta med. lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??

Gräsänklingar,fotboll och kanonbajs…….

Högis en vanlig ovanlig onsdag

Hej alla snart miljoner bloggläsare, vad bra att Du lade till snart Lacke säger Lelle. Tyst nu Lelle säger jag vi skall blogga och som Ni ser av rubriken blir det spännande. Det ovanliga är att Kerran är i Gurra och Lelle och jag är gräsänklingar. Kerran kommer hem på söndag men då åker Lelle till Synsvall på måndag, det är svårt för mig att hålla ihop flocken just nu. Som Ni vet är det viktigt för många av oss vovvar. Ni som lyssnar på Lacke och Lelles partyhits varje dag vet att Povel Ramels gräsänklingsblues finns där. Vi kan lugna Kerran med att vi varken spelat poker med Stig Järell eller haft scandal beauties hemma. Idag har Dom fräst spåret så Lelle och jag skall åka skidor på eftermiddagen.

Såg Ni fotbollen igår Jannes reservlag spöade Portugal, fattar Ni att Sverige kan fotboll igen tack vare tränaren och med hjälp av Lassur. Lelle sa att Sverige spelar förståndigt, han kan sånt. Lassurs nya lag förlorade mot Nordirland och jag frågade Lelle om Dom fattar trögt i Norge. Det är nog så sa Lelle, dom behöver nog mer än en månad att lära sig sa han och tillade det ska egentligen inte behövas så lång tid, kolla på Sverige dom fattade på första träningen. När vi talar om Lassur så läste vi att det fötts många barn på Island 9 månader efter dom spöat England och man tror att det är en Lassureffekt. Jag fattar inte det där säger jag, åkte Lassur runt på Island efter segern? Sakta i backarna Lacke jag tror jag förstår vilka bilder Du får, det så att dom på Island blev glada och så vidare……… Har Du varit så glad Lelle frågar jag. Det har nog hänt och nu pratar vi inte mer om det säger han.

Som vi berättat tidigare har jag ätit smal-canin ett par månader och nu är jag i god trim igen. Fattar inte säger Lelle Du har fått samma mängd mat men går ner i vikt. Det är supereffektivt foder och jag kan rekommendera det till alla vovvar som är lite runda. Det finns att köpa hos Xmatte, petvetten ni vet. Det var hon som ordinerade det till mig hon kan sånt också ( hon kan mycket hon, vi har inte plats i bloggen att skriva om allt hon kan!) En annan effekt av maten är att det alltid är kanonbajs och ofta säger Lelle, det har inte varit skitbajs sedan Du började med smal-canin. Lacke säger Lelle det vore väl något för oss tvåbenta att käka istället för alla möjliga och omöjliga dieter. Förstår hur Du tänker Lelle säger jag men kommer Du ihåg när vi såg på Hälsoresan med Stig-Helmer att det inte var så lyckat till tvåbenta. Ok jag fattar säger Lelle.

Jag är lite avis på Kerran som får träffa min kompis VärmdöCarin och hennes nya Kisse, VärmdöCarin gillar att jag hjälper till och diskar. När jag tänker på polare så kommer BrunfloBirgitta och Yosuf hem från Kapstaden, då måste vi träffa Dom säger jag. Skall Du prata med Yosuf om Sydafrika då Lelle? Javisst jag vill veta om det är någon Trumpeffekt där säger han. Måste vi ha med Trump varje gång Lelle? Ja han är så sanslöst korkad som President så det måste vi. Nu skall Lelle käka lunch innan vi beger oss till skidstadion.

Kom ihåg att krama och pussa på två och fyrbenta och jag och Lelle skickar kramar till alla vi känner.                                           lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??

After ski

imageimageimage

Lacke har huvudrollen

Hej alla bloggläsare, här ovan ser Ni typiska bilder ur mitt liv. Jag är draghund, sakta i backarna säger Lelle Du drar ju bara linan för är det något Du inte gillar så är det att dra. Ja men Lelle håll med om att jag ser ut som en draghund och jag drar faktiskt linan. Andra bilden kan man sammanfatta så här, när Kerran är borta så sover jag bland hennes kuddar. Tredje bilden är från i morse när Lelle och jag varit och köpt popcorn till after ski och jag bar hem popcornen. Jag gillar popcorn jättemycket. Vi har haft gäster nu på morgonen, Evabeth och ÖstersundsGöran tittade in som man säger det var trevligt och jag fick godis. Sedan gick jag och knoppade in för Ni vet bla bla bla.

Lelle och jag skall åka skidor snart, vi skall snart bege oss till skidstadion. Igår så mötte jag en ilsken hund som måste få hälsa på mig enligt hans husse. Lelle jag tycker Du borde ha sagt ifrån att vi inte behövde hälsa på varandra. Jag vet säger Lelle jag behöver bli lite tydligare mot andra hundägda, bra Lelle då vill jag se det idag. Vi har tränat på morgonen och jag har fått belöningsgodis i form av morötter, det är kanon. Visst är jag duktig Lelle säger jag, ja säger Lelle men vi måste öka skärpan på Dig Lacke det blir gärna lite lullande. Vi får ha träningsläger nu till Kerran kommer hem. I morse låg jag på rygg i sängen och pratade med Kerran i telefon. Det är kul att se Dig Lecke för Du tror att Kerran är inne i telefonen. Nu måste vi sluta Lelle så vi kommer ut innan det blir mörkt.

Ha det bra och krama och klappa varandra och glöm inte att maila mig på lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??

Lakrits blogg2

Labradoren Lakrits hundstilsblogg för alla hundar och hundägare. Bloggen handlar om mig, Lakrits (Lacke) och mitt liv och strävsamma jobb att göra husse Lennart (Lelle) till en bra Husse för mig. Vi kommer att beröra hundlivet och livet i allmänhet.

Det sägs att All you need is love… and a dog men Lelle säger, och det ger mig lite rysningar i pälsen, All you need is a dog to get love. Välkomna att följa vår resa tillsammans!