Ett brev till er efter Guldgalans final

TACK 🙏 alla goda och fina människor för era tillrop och lyckönskningar och tack till Guldgalan #guldgalan för att jag fick stå där i final som årets entreprenör. Heja SQRTN för att ni tog hem priset! Om ni ännu inte har upptäckt deras Norrlandskläder, gör det!
Jag känner mig faktiskt som en vinnare ett år som detta, när så många erkänt duktiga entreprenörer får kämpa varje dag för att överleva. Det gäller inte minst alla småföretagare i utsatta branscher. Det är de mina tankar går till och de som egentligen borde hedras och uppmärksammas på en gala. Det kräver ett så stort mod och envishet för att driva ett eget företag. Det är som en lång fjällvandring; så många höjdmeter, branta stup och sega myrmarker måste passeras innan du når toppen, som sedan kanske visar sig bara vara en av många. All min respekt till alla er som kämpar varje dag för det ni tror på. Ge inte upp ❤️ det är en fantastisk utsikt från toppen även om vägen dit kanske känns lång och svår.
Jag är som småföretagare lyckligt lottad eftersom min verksamhet trots Corona krisen har mycket att göra och det är god fart på vår fjälltur trots en del myrmarker. Jag är i sammanhanget tacksam för att ni kunder förstår och respekterar att vi oavsett pandemi läge måste gå till arbetet för att hjälpa er och era djur. Tack för att ni förstår att pandemin innebär merarbete även för oss och väntetid för er och att ni fortsatt hjälper oss att hålla avstånd för att hålla oss friska så att vi kan hjälpa er och era djur.
Jag skapade Fjällveterinären för närmare 12 år sedan som en annorlunda och helt fristående klinik med både människa och djur i fokus. Ledorden tryggt, trivsamt, tillgängligt och trovärdigt känns lika aktuella nu som då. Jag är så stolt över resultatet och inte minst över mina fantastiska medarbetare. Tack för att jag oavsett höjdmeter och myrmarker får gå till jobbet med ett leende varje dag. Det finns inga jag hellre vill ha med på vår fortsatta fjällvandring. Den ser jag fram emot!
Bifogar slutligen en Guldgala bild med stort tack till bästa #kangedesign och #carinashårvårdiströmsund för att ni båda lyckades borsta av en doktor till gala stass med muminmönster och lila make up, allt i sann ”Anna” anda. Min farmor lärde mig att vara stolt över den man är och det man står för – och hon hade så rätt. Kram på dig farmor i himlen – du skulle ha varit så stolt över ditt yviga barnbarn ❤️

Tillbaka till nyheter

Fjällveterinären –
Veterinärklinik och
Friskvårdsbutik


Påsköppet : )
v13 Måndag-Onsdag 08-16
v14 Tisdag-Fredag 08-16

Öppettider
Måndag, Onsdag, Fredag kl08-16
Tisdag, Torsdag kl08-20

Veterinär rådfrågning
Telefontid vardagar kl08-10
Rådgivning kan gärna göras via mail info@fjallveterinaren.se 

Akuta sjukdomsfall
Akut telefon direkt 076-10 99 188
Gäller endast under klinikens öppettider

Tidsbokning
Telefontid bokning vardagar kl08-10 med möjlighet att lämna meddelande (för att bli uppringd) under hela dagen.
Vi svarar annars löpande på era frågor via info@fjallveterinaren.se Avbokning av tid görs senast 24 h innan bokad tid via telefon eller info@fjallveterinaren.se

Vaccination och kloklipp (okomplicerat på vaken hund)
Sker under klinikens öppettider,
boka ditt besök via bokning@fjallveterinaren.se eller 0670-109 09.

Drop-in avmaskning (Norgetablett)
Under klinikens öppettider, viss väntetid kan förekomma

Fjällfiket

Telefon 072-22 07 763.

Mer info om:
Fjällfiket, Café & Restaurang i Jämtland

Kontakt

Fjällveterinären växel 0670-109 09
Akut telefon direkt 076-10 99 188

Fjällveterinären i Strömsund
Lövbergavägen 45, Strömsund
– bredvid ICA Solbacken och Hälsocentralen