Yo

image

Vote for Hillary to put Trump on the dump

Ovan ser Ni en bild av mig från imorse, ligger och lyssnar på musik inte Lelles från 1600-talet utan mina favorappare. Lelle säger jag,  Du är ju lite modern för vi bloggar och Du kan gurgla ska vi inte börja rappa säger jag?  Då börjar Lelle- ” Lacke o Lelle det perfekta pare ingen annan som hare”,lägg ner Lelle säger jag först måste vi ha namn. Jag skall heta Doggy Lackelito säger jag och Du får heta Fucking Lelle, hoppsan säger Lelle varför då? Jo för Du är lite enerverande ibland ,ok säger Lelle jag tycker det är rätt coolt-yo yo. Ja men ta idag när vi var ute på en härlig bad och fjällpromenad, vi tränade stanna och hit och det funkade ju bra. När jag fick syn på en Ekorre och började jaga den så skriker Du men jag tycker det är roligare att jaga Ekorren. När jag kommer när Du säger hit så säger Du att det inte var ok att jag inte stannade. Ja men Lacke säger Lelle tänk om det varit en väg emellan då hade Du kunnat bli påkörd, oj tänkte inte på det säger jag. Det är därför Du skall lyda för det får inte hända Dig ngt ,dessutom satt Ekorren i trädet och skrattade åt Dig. Då skäms jag lite, vi får fortsätta och träna säger Lelle Du är duktig säger Lelle allt funkade till dess  Ekorren kom.

Igår var vi till Järpen och Lelle var på Apoteket hör och häpna inte till affären bredvid. Är Du sjuk Lelle säger jag, nä frisk som en nötkärna, utom krämporna förstås , medicinen är till Dig. Till mig?… är jag sjuk igen säger jag och börjar förbereda mig för lidandet. Lacke Du är frisk det fattar Du väl som Du hoppar och skuttar men det har luktat smurfstjärt ur Din mun på grund av den döda tanden, därför får Du medicin. Nu luktar Du friskt och härligt när vi pussas så medicinen funkar säger Lelle. Är det Xmatte som skrivit ut medicinen? Alldeles rätt säger Lelle det är Din Livmedicus, aha säger jag det var ett gult papper när vi tittade i brevlådan i går morse. Sånt vet jag för jag kan sånt. Vi fick en uppdaterad lista med adresser till mina syskon, jag stod först för jag är bäst eller hur Lelle? Ja , Du är bäst Lacke men det är inte säkert att det är därför Du stod först. Vi såg på lappen att nu är det klart att min syster Larka fått ett nytt hem och det gör oss jätteglada för Larka är som jag en jättefin vovve.

Jag är en vovve som lyssnar på Husse och Matte men Lelle säger att det är viktigt att vi tränar regelbundet på att jag skall stanna när Lelle säger till och att jag kommer när Lelle vill det. Jag börjar känna mig mer trygg med Lelle och Kerran därför testar jag Dom lite, Lelle ser vad jag tänker och säger Busvovve till mig. Jag förstår trots allt att det är viktigt att Lelle och Kerran bestämmer. Säg det inte till dom jag tänker testa mer. Nu måste jag vila för vi skall grilla ikväll det doftar ljuvligt men jag får inte smaka, får jag slicka tallrikarna Lelle? Ja det får Du älsklingsvovve säger han. Blir det brunt i glaset Lelle? Det kan Du lita på Lacke säger Lelle!

Ha det bra och passa på att grilla för snart är det vinter, krama varandra

/ Lacke o Lelle ❤️??