Vita tisdagen

Påskpatrullering

image

Här ser Ni en samlad bild på sherifferna i Högis under påsken. Längst fram,  jag Lacke …på rygg bakom mig sheriffaspirant Dakota med smeknamnet Lillgumman , bakom henne står sheriff Tärna eller som vi säger Tärnis. Vi kanske kan få förstärkning av tullsheriffen (taxen Ove) fattar Ni ….vi har inte taxfree. Vi vilar och bloggar efter patrullering i skidstadion. Lelle och jag kollade tv mycket i helgen för att hålla oss underrättade efter attentatet i Stockholm, vi tycker att det är hemskt att oskyldiga människor drabbas av dårar. Vi gratulerar våra kollegor i Stockholm för ett snabbt gripande av attentatsmannen. Vi tänker på de som dog och skadades vid attacken och skänker varma tankar till nära och kära till offren. Under vår patrullering är det extra vaksamhet som gäller och vi uppdateras av Säpo.

Lelle säger jag , är det sant att det är många terrorister här nu? Nej Lacke säger Lelle Du har fattat fel det är många turister här vid påsk. Ok säger jag , …jag börjar förstå.

Våra kompisar BrunfloBirgitta och Yusuf har kommit hem från Sydafrika och vi hälsar Dom välkomna hem till Sverige. Vi skickar även hälsningar och kramar till Xmatte och Xhusse som är i Florida och ber Dom sprida bloggen där i Trumpland, kanske självaste Trumpen kan läsa den så att han får bra råd. Han har ju så lite att göra så han åker till Florida och spelar golf på helgerna, då bor han i en trailer på parkeringen till golfbanan.

Lelle säger jag, jag får så hemska bilder i mitt huvud efter attentatet i fredags. Det får jag med säger Lelle. Det finns människor som har mycket ondska i sig. Vi kärleksbombar Trump säger jag så kanske han blir snällare och det tycker Lelle är en bra idé.

Vi har lite enskild träning med Lelle på dagarna och jag kan berätta för Er att jag apporterar väldigt bra just nu och när Lelle säger fot till mig när vi patrullerar så blir syster yster lite lugnare. Hon och jag får leka där det är öppna fält för Lelle säger att vi får minus med hjärnceller när vi leker och han är rädd för att vi skall göra illa oss på träd och stubbar och dylikt. Men Lelle säger jag Du och Kerran har ju gått kurs så Ni kan förhoppningsvis ta hand om en skada. Ja men säger Lelle vi undviker skador om vi kan, bra hussetänk där Lelle , Du tar Dig.

Krama och pussa och kärleksbomba varandra och till Xmatte och Xhusse säger vi keep swinging och ha det trevligt i Amerikat!

/ Lacke o Lelle o Tärnis o Lillgumman ❤️??