Veterinärassistentens vardag bland tvåbenta

Värmdö i ottan

Vi har just nu sett adventskalendern, Ni följer väl med?….den är skitbra. Jag har fått öppna lucka 8 i min kalender och njutit av en luckgodis. Vi såg även nyheterna som bl.a. handlade om julstress. Julstress då skulle Ni veta hur jag har det, båda pangsjonärerna är dyngförkylda och jag måste ta hand om Dom. Kerran har hög feber och hostar hela tiden och Lelle låter som han bott bland whiskypavorna. Har Du tagit tempen Lelle säger jag? …nej det har jag inte då känner jag mig bara sjukare säger Lelle. Jag tänker låtsas att jag är frisk, där verkar det ha snurrat till riktigt, jag får kolla upp numret till veterinärskrynklaren. Lacke säger Lelle om jag låtsas vara frisk så kan vi vara ute idag, där har han en poäng Lelle. Jag tycker han tar sig mer och mer som Husse, jag tar lite hästmedicin så kan vi gå ut säger säger Lelle. Bra Lelle säger jag och tillägger att jag kommer att sköta mig när vi är ute. Ni fattar säkert hur jag har det ta hand om en är väl ok men båda……

Ni kollar väl julkalendern, den är jättebra och spännande till och med Kerran och Lelle kollar. Tror att Dom är rädda för att Fabrikörn skall sabba julen för oss. På ett sätt är det bra att Dom är sjuka nu för då kanske Dom är friska när vi är i Högis. Jag säger till Lelle: Du har ju vaccinerat Dig hos veterinären men ändå blir Du sjuk, kolla på mig jag är frisk som en nötkärna. Fick Du fel vaccin mot kennelklubbshosta? Det här är något annat säger han, tvåbenta är lite klena tänker jag. Jag skall ta hand om Dom för Dom tar hand om mig på ett så bra sätt. Du är jättegullig hör jag från Lelle i dimman.

Ha det bra och krama varandra men passa er för bassilusker. Kolla på adventskalendern för den är jättebra.

/ Lacke o nästan Lelle ❤️??