Värmdö onsdag 15/6

På bubbel och snittfronten intet nytt, Lelle säger att kommunalrådet kanske har mycket att göra, man måste kunna prioritera säger jag. Det måste inte vara hen det kan vara någon annan på samma nivå, det är grejen som är grejen säger jag.

Lelle och jag har inte ansiktsbok men det har Kerran hon berättade häromdagen att xmatte lagt ut vårt blogginlägg och fått 8 miljoner lajks, sakta i backarna säger Lelle 8 personer sa hon, och säger jag.

Jag är skadad, xmatte konstaterade att jag sträckt mig i ryggen, därför har Lelle ett riktigt jobb nu han är veterinärassistent och tar hand om mig. Medicin och massage och inga häftiga rörelser, har hört att höjden av att ha det bra är att ligga på divanen och bli matad med praliner. Jag sade till Lelle och och köp praliner vet jag, sakta i backarna sa Lelle, vovvar skall inte äta choklad det är farligt.Hur vet Du det sa jag, läst på Fjällveterinärens hemsida sa Lelle. Har Du läst allt där Lelle? Ja sa han flera gånger och där finns det jättebra tips för oss hundägare. Nu hamna jag i problem dels verkar det ju häftigt att bli matad med praliner dels håller jag på att träna Lelle att bli bra husse så jag måste nog välja det senare (synd på pralinerna).

Idag har vi skjutsat Kerran till bussen hon skulle in till sitty och jobba, på huvudkontoret sa hon. Huvudkontor tänkte jag och fick konstiga bilder i mitt huvud, då sa Lelle som såg vad jag tänkte dom har kroppar också dom som jobbar där. Lelle och jag har en spellista på Spotify som vi kör när vi har after något eller bara vanligt party. Där har vi samlat schyssta låtar bl.a. från Lelles uppväxt på 15-1600 talet, 50-60 talet säger Lelle, oh va noga det är med siffror tänker jag. Vi är inte så haj på dator men när vi räknat ut hur kommer vi att lägga ut spellistan här så Ni har bra musik på Era partyn.

Kom ihåg att känna igenom Era hundar så dom inte har fästningar på sig, det gör Lelle varje dag med mig. Han går från klarhet till klarhet tycker han själv.

Ha det så bra och var rädd om varandra så hörs vi snart

/ Lacke o Lelle