Värmdö fredag 10/6

Nu är Lelle och jag äntligen hemma på Värmdö, Lelle säger att vi är skrivna här, jag vet säger jag för jag skriver nu! Vi bor på 6:e våningen och från vår balkong ser man skogen och där brukar Lelle och jag vara. Vi är lite slut i luvan idag då vi reste långt igår( Lelle stannar ofta för vi skall sträcka på benen säger han)!

Vi blir säkert kallade till kommunhuset snart för att Dom skall hälsa oss välkomna som Dom VIP innevånare Lelle och jag är. I morse när jag var ute för att kissa och då är det bråttom för jag vill fort in till maten. Då upptäckte jag en skylt ute på gården med en överkryssad vovve, hjälp tänkte jag får jag inte bo här? Jag frågade Lelle och då sa han: Har Du inte sett texten Lacke? Nä sa jag skylten sitter så högt så jag ser inte. Då sa Lelle att man inte får rasta vovvar på gården. Vad är rasta sa jag är det som vi gjorde igår sträcker på benen? Då berättade Lelle att det betyder att man inte får kissa och bajsa inne på gården. Varför skriver Dom inte det då sa jag, det är en bra fråga sa Lelle. När jag är kissnödig skall jag säga då, nu vill jag rasta? Nä sa Lelle vi säger som det är.

Idag skall vi ha inflyttningsfest det blir kul för då får jag popcorn och det tycker jag om. Lelle brukar ha nått brunt i glaset också som luktar äckligt. Jag råkade spilla ut ett glas för gammelmette när hon var hos Lelle och Kerran, det var brunt och jag fick det på svansen, bläää.

Nu har jag inte tid att blogga mer för Lelle och jag skall ut i skogen och rasta, nä säger Lelle vi skall skoja och ha kul och så får Du kissa. Imorgon kommer gammhusse och gammatte och hälsar på det blir kul, då får jag säkert träffa Tärna och Midget också.

Ha det bra och simma lugnt så hörs vi.

/ Lacke o Lelle

PS om Ni upptäcker stavfel så beror det på att jag har otur ibland när jag skriver säger Lele DS