Värmdö en ovanlig lördag morgon

En ny liten vovve i flocken

Lelle och jag har carpat diem som nu också består av att man skall gå fot både med och utan koppel. Du går framåt Lacke säger Lelle det är kul att höra , men kan man inte bara få gå och nosa. Igår var Kerran, Lelle och jag på barrunda dvs vi besökte två utomhusserveringar, först för lunch och jag fick smaka. Sedan gick vi till en servering på bryggan och där blev jag bjuden på glass av killen i baren,  en hel kula vaniljglass. Lelle höll i bägaren så den inte skulle åka i vattnet det var gott. På kvällen hade vi party med VärmdöCarin Ni vet min kompis…..hon var lite slut i luvan pga tidsomställningen efter resan från Hawaii och efter att ha börjat jobba. Det var roligt att träffa Carin, jag är duktig när Kerran och Lelle har besök, Lelle talar om för mig var jag skall ligga och då känner jag att jag är med. Tallrikslick efter maten är inte dumt, det var jättegott.

Ni såg underrubriken en ny vovve, Xmatte är idag på väg att hämta sin nya vovve Dakota, vi fick en bild på henne och hon är faktiskt riktigt läcker. Kerran och Lelle började, oj oj oj vilken töt liten vovve ….Ni fattar barnspråk ( det kör dom med till mig också Du är världens tötaste vovve Lacke ) dom blir lite upp i hejsan ibland. Jag hoppas Ni var på Folkets Hus i Strömsund igår och lyssnade på föreläsningar om oss vovvar,  vi gillar det. Konstigt …jag hörde Xmattes röst men hon fanns inte nån stans, det är på radion Lacke sa Lelle , nä sa jag vi lyssnar på paddan. Vi lyssnar på radion i paddan sa Lelle för vi har inte P4 Jämtland här och det är tur sa Lelle. Vi kan välja vad vi lyssnar på i den kanalen och det är bra, här går bara P1 tänkte jag och där är det bla bla bla. Idag skall vi köpa en ny låtsas kvack kvack en som doftar mer och  jag har bestämt att det blir på Granngården för det är länge sedan jag var där och städade. På eftermiddagen skall vi träna apportering, om det inte blir i vatten  så tänker jag lalla på bara.

Inget har hörts om snittar och bubbel för Lelle och mig hos Kommunalrådet och det är en skam tycker vi, det kan inte vara så ofta ett praktexemplar av rasen Labrador flyttar hit säger Lelle. Nej Det kan ju inte vara tack vare Dig vi skall på VIP party tänker jag. Ni glömmer väl inte bort att Ni skall: vote for Hillary to put Trump on the dump. Vi snackade imorse om att Hillary säkert får mycket skit för att hon är kvinna för det brukar ju vara så. Tänk bara på hur mycket skit det kommer ur Trumps mun men han får hålla på, det är ingen som säger att han är oärlig fast han ljuger som en borstbindare!

Vi ser jättemycket fram emot att få träffa Dakota ( ja dom andra också naturligtvis ) jag skall lära henne allt jag kan och det är inte lite.

Ha det bra och krama och klappa två och fyrbenta

/ Lacke o Lelle. ❤️??