Vanligt måndag, eller ……….

imageLelle retas med mig och säger: bra actionbild från gårdagens apportträning. Men Lelle säger jag, Du hade ju sagt att jag skulle vila. Jag tycker att träningen gick bra och jag lämnade bättre än Zlatan, ja Ni vet. Då säger Lelle till mig men Lacke är det ok att bada på väg tillbaka med plast kvack kvack? Spelar roll tänker jag och säger Du fick den ju. Ja men jag tror att Du skall bada när jag säger till säger Lelle och tillägger, dessutom badade Du med klövjeväskan på säger Lelle och det får man inte göra. Det förstår jag men säger det var ju bara en liten skitpöl jag badade i. Lacke säger Lelle Du badar när jag säger att Du får, jobbiga gubbe tänker jag men samtidigt i husseskolan har han rätt.

Tillbaka till apport och bad, Lelle och jag hamnade i en diskussition avseende på bad och apport. Vi måste konsultera sakkunskap säger Lelle, så jag smsar gammaltestamentliga Anna i denna viktiga fråga. Hon som är pet vet som Lelle säger och kan allt om vovvar. Tyvärr hade Lelle rätt , bad ingår inte i apportering, bara när det man skall apportera hamnat i vatten allt enligt experten. Då ser man hur älghornen växer i pannan på Lelle och han ser alldeles för nöjd ut. Det är viktigt trots allt att konsultera experter när det gäller vovvar, ok grymtar jag.

Är det slut med bad tillsammans med apportering nu frågar jag? Ja och med klövjeväska på säger Lelle, Du får bada efteråt Du badtokiga vovve säger Lelle. Vi skall åka till en sjö vid Gräftåvallen och då skall även jag bada säger Lelle, fan trot säger Rellingen tänker jag. Han ser min misstänksamhet och säger vi skall tävla, sisten i. Du har inte en chans gubbe säger jag. Imorse i sängen skojade Lelle med mig och sa: Lacke hur kan Du vara rädd för kaniner Du som glatt tuggar i Dig Royal Canin två gånger/dag.Nu fick han till det gubben tycker han, lite kul var det tycker jag. Bäst är att vi skall träna kanin möten.

Nu hinner jag inte mer för vi skall dra till Hallen och handla, sedan blir det patrullering.

Hoppas Ni får en bra måndag

/ Lacke o Lelle ❤️??