Utvärdering

Högis en helt vanlig onsdag

Lelle och jag har varit ute och patrullerat, mycket folk i rörelse men vi kan konstatera att det är väldigt lugnt. Det blir nog utökad patrullering till helgen när det är biltävlingar. Lelle och jag sitter och pratar om vår första tid tillsammans jag har bott med Lelle och Kerran på heltid sedan 10/6, jag kände Dom sedan tidigare för jag hade varit med Dom några veckor. Lelle säger att tiden tillsammans med mig har varit helt fantastisk, Kerran Du och jag har blivit en familj tycker han. När man tänker att det är en sån kort tid så funkar vi ganska bra tillsammans och Du lyssnar väldigt bra på mig Lacke, jag kunde inga kommandon i början men har lärt mig under tiden. Du är verkligen en sällskapsvovve som finns runt omkring oss hela tiden och Du gillar att jobba. Lelle säger vidare att Kerran och han upptäckt att jag är känslig för förändringar och blir orolig när mönster bryts. Jag får bara vara hos xmatte och xhusse om Keran och Lelle skall göra något. Vi vill att Du skall känna trygghet med oss först och främst. Det är så mysigt när Du ligger i soffan eller i sängen tillsammans med oss eller när vi är ute och Du springer och leker gör oss så glada. Tänk på Lacke att Du betytt väldigt mycket för att Kerran nu har bestämt sig för att bli pangsjonär. Vi skall träna något varje dag för det är bra för oss och samtidigt väldigt kul för mig, tänk så fint Du går fot nu efter lite träning.

Lacke vad tänker Du efter den tid vi haft tillsammans säger Lelle. Det är skönt för jag får ta mera plats nu än tidigare för då var vi flera vovvar, jag tror inte att jag är någon riktig gruppvovve även om jag tycker att det är kul med vovvar och jag är bra på att umgås. Jag tycker att Ni är väldigt kärleksfulla med mig och det gillar jag man kan inte få för många pussar och kramar. Ni börjar bli tydligare med vad Ni vill och det är skönt. Ni förstår när jag är trött och behöver vila tex när jag varit med många människor. Det är bra att vi tränar med xmatte så Ni får lära Er hur vi skall träna och vilka kommandon jag reagerar på. Ditt problem Lelle det är fokus, har Du tänkt på att de tillfällen när jag dragit då har Din uppmärksamhet varit på ngt annat än mig. Ja jag är med på det säger Lelle men samtidigt skall ju Du stanna när jag ropar till Dig Lacke. Ja men ta det som hände i elljusspåret i söndags, det kommer två helt främmande människor emot oss, då måste jag skydda Er. Det behöver Du inte,  vi klarar oss själva, kan man  lita på det tänker jag. Du får sluta babbla Lelle så Du är koncentrerad och Du får stanna när jag säger till säger Lelle. Sammanfattningsvis kan man säga att Du har kommit in i vårt liv är helt fantastiskt säger Lelle, jag säger som xmatte: det var meningen. Jag har det bra med Kerran och Lelle och vill stanna för alltid hos Dom.

Lakrits och mamma

Här ser Ni en bild på mig och mamma Bönan när jag var liten, skulle vara roligt att träffa henne det är ett halvt år sedan.

Efter lunch skall vi ut och träna samt att jag får springa och leka. Vi såg Lassur på TV i morse och det var kul. Kom ihåg att Ni måste rösta på Hillary så Trump inte vinner.  Det är som Malala säger, varje gång Trump öppnar munnen föds en terrorist, så vi måste stänga den munnen.

Ha det bra och krama både två och fyrbenta

/ Lacke o Lelle ❤️??