Upp till kamp

Lelle på barrikaden igen

Vi är tillbaka i Gurra igen och jag var ute och röjde och lattjade med Elsa igår. Elsa blev på jakthumör och drog iväg men jag fick inte följa med för Lelle. Det var skitkul att träffa min kompis Elsa och hennes matte igår. Ni vet Lelle och Elsas matte bla bla bla, dom verkar ha jättetrevligt. Elsa är min bästa kompis här nere och jag är så glad att jag har träffat henne och hon skall komma hem till mig. Jag har haft en halv kojdag för det har regnat cats and dogs här. Lelle har varit på sjukan för han har Basilika cancer i ansiktet och Kerran följde med för att hålla handen. Efter tre timmar kommer dom tillbaka och jag ser att Lelle är upprörd och Basilikan är kvar. Lelle säger jag : Jag trodde att det skulle se ut som Du varit i knivslagsmål när Du kom tillbaka. Ja men Lacke Du förstår att jag är remitterad till ett fjärde ställe för att ta bort Basilikan. Så här är det……. Lelle var till vårdcentralen i början av juni för sin Basilika han blev då remitterad till en privat verksamhet och när han kom dit sa dom vad gör Du här ?…vi kan inte göra något åt det där. Han blev då remitterad till Karolinska där han varit idag. Dom kollade och sa som vårdcentralen vad det var och tillade vi kan inte göra något åt det där för vi har inga plastikkirurger och blev han då remitterad  till en privat plastikkirurg för operation och där har han inte fått tid ännu. Han säger till mig:  Lacke som patient känner man sig som en kassako. Jag förstår säger jag och tillägger att när Du ändå är hos plastikkirurgen passa på att lyfta lite här och där för det behövs. Ta det lugnt Lelle och ta en Toy så sa man på 1600-talet.

Nu tror Ni att det kanske är slut där men så är det inte. Ni vet ju att Lelle är lite lomhörd och behöver en hörarapparat .Ni ser ju att man bor hos pangsjonärer för det är sjukbesök hela tiden. Lelle har tid på måndag för utprovning av hörarapparat och idag i postlådan ligger ett brev från en annan verksamhet som vill att Lelle skall komma på besök för sin hörsel. Hur fa…. Vet dom att jag hör dåligt är det inte sekretess i sjukvården och han går igång så jag blir rädd att han skall få hjärtsnörp …jag hör ansvarsärende bland alla mindre fina ord. Han ringer upp och frågar hur det kommer sig att han får riktad reklam ang hörsel, så brukar vi inte göra säger stackars människan som svarar men nu har Ni gjort det säger han och tillägger att jag vill prata med någon ansvarig. Det väntar vi på nu och jag hör Lelle och Kerran prata och Lelle säger att han tänker kontakta ansvarsnämnden om det visar sig att det är brott mot sekretessen jag ski…..i att man vet men det är principen säger han för det har varit flera fall där man lurat på patienter dyra hörarapparater.

Ja som Ni ser är detta ett brottstycke av vårt liv och för övrigt mår vi bra och jag kan rapportera att Lelle badade igår ( ute ) efter mycket tvekan. Jag slängde mig i direkt som vanligt, jag åkte även på dusch efter att ha lekt med Elsa för Lelle tyckte jag luktade sumphund, värst vilket luktsinne han hade då. Alla som jag träffat när vi kommit hit säger att jag är så snygg och spänstig, många har bra omdöme här i Gurra. Det är tack vare Royal Canin och deras canonmat säger jag då och jag rekommenderar det till alla fyrbenta. Skulle man inte kunna göra smalcanin till tvåbenta också tänker jag.

Royal Canin är canon

Ha det bra och krama och pussa på varandra och tänk lite på stackars Lelle som sitter med sin Basilika

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??