Tusen och åter tusen

image

Inte fake news

Här ovan ser Ni en bild som visar när Lelle, jag Lacke och Bönan eller Bönis som Lelle säger gick brandvakt för en stund sedan. Ni fattar varför, just det telefonmöte, tur man har en retrieverkostym. Vi har av en vanligtvis mycket välinformerad källa mer välinformerad än Fox News (de Ni) fått höra att tusen och åter tusenden läser vår blogg. Det börjar bli så många siffror och nollor att varken Lelle eller jag kan läsa ut det. Vi tackar ödmjukast för Ert intresse, ödmjukast det var värst vad Du tar i Lacke säger Lelle, det är ju så man säger. Är Du ödmjuk Lacke säger Lelle, det vet Du Lelle säger jag. Ja Lacke säger Lelle Du är både ödmjuk och lyhörd ( nästan jämt ) jag lattjar lite med Dig ibland. Det är så trevligt tycker jag säger Lelle.

Byrackefaktorn har varit rätt hög dom senaste veckorna men vi har patrullerat idogt och vi håller ordning. Undrar om det finns någon sheriff mer än jag som patrullerar med morsan. Tror det är mycket ovanligt säger Lelle sedan tillägger han: Bönis är en kanonsheriff. Som Ni ser är vi både brandvakter och sheriffer undra på att man är hungrig kl 14.00 men av pissLelle får man ingen mat före 16.00. Vi skall ha after säger Lelle vi måste visa vår gäst vad vi gör då. Jag vill ha popcorn säger jag, det är ok säger Lelle.

Nu måste vi sluta för det blir after …….. krama och klia varandra och glöm inte att det är aw idag på internationella kvinnodagen.

/ Lacke o Lelle ❤️??