Tryckfelsnisse

Det blev ett fel i förra inlägget, det är förmodligen Lelle som gjort fel. Gammatte Anna blev gammaltestamentliga Anna och det är fel, Lelle ber så mycket om ursäkt för jag har inte gjort något fel.

Men Lelle säger jag nymatte är äldre än gammatte , det är konstigt det blir som ny och gammal i ett. Det är lite för svårt för en vovve säger Lelle, det viktigaste är att båda tycker väldigt mycket om Dig. Javisst säger jag, jag gillar båda, ok då släpper vi det säger Lelle. Han är nog rädd att det skall bli fel igen tänker jag. Vi har patrullerat hela vårt område idag och konstaterat att det är lugnt, vi har även kollat av Hallen trots att det inte är vårt distrikt och även där var det lugnt men dimmigt. Passa Er så Ni inte kör vilse, många människor i rörelse mot vår västra del H-botten. Verkade inte vara några talanglösa byrackor. Sedan kan vi rapportera med glädje att en av våra kompisar äntligen fått operera höften. Detta är en mycket glädjande bulletin, han skall besökas så snart han kommit hem.

Som ni ser kan Ni sova lugnt, vi har även varit i kontakt med Sherifferna i Strömsund och även där verkar det lugnt. Vi har lovat att ställa upp där om något behöver styras upp.

Ha det bra och krama varandra

/ Lacke o Lelle ❤️??