Trumps Miss(ar)

Mysfredag-fredagsmys?

Hej alla bloggläsare, Du skrev inte miljoner säger Lelle. Nä säger jag det behöver jag inte för det vet jag att jag har. Igår var vi till BrunfloBirgitta och Yusuf och det är trevligt tycker jag. Lelle och jag kom före till Yusuf för Kerran och BrunfloBirgitta var på behandling. Lelle och jag kan inte stava till det men det var något med kran, alltså inte näsan utan hela kroppen typ. Linda Laser är långt borta så Lelle får skutta omkring på sina gammknän. Linda sköt in extra laser i Lelles knän förra gången så jag tror han klarar sig. Jag fick en vanlig behandling säger Lelle, nä …..jag såg att hon hade ställt lasern på hästdos säger jag. Du vet väl Lelle att det är bara hästdoser som biter på Dig.

Lelle och Yusuf snackade Ni vet om Trump och Hillary och Sydafrika bl.a. Sen kom Kerran och Birgitta och då blev det bla bla bla om behandling och diverse krämpor, det är inte utan att man känner sig ung i sammanhanget och det visar jag gärna och alla tycker att jag är så glad och ”töt”. Det är väldigt roligt när vi träffar BrunfloBirgitta och Yusuf men jag blir trött av allt lyssnande.

Åter till rubriken och galne Trump som är som en Elefant i en porslinsfabrik, Lelle börjar bli lugnare nu när det verkar som att han inte kan vinna valet. Lelle säger att Trump representerar det nya normala , det vill säga egoismen och självupptagenheten. Lelle och Yusuf är så förvånade att valkampanjen inte handlar om politik utan bara personangrepp och få verkar gilla kandidaterna. Lelle säger …och här kommer något från 1600-talet och hans favoritkomiker. Det kanske blir i presidentvalet som när det var skönhetstävling i byn och ingen vann. För övrigt håller vi på med IQ test främst av mig, jag fick 145 poäng av 140 möjliga… de Ni! Sakta i backarna säger Lelle jag har inte räknat ihop poängen för det är inte så viktigt. Jag har , säger jag och vi vet Ditt förhållande till siffror säger Lelle, Din lilla Trumpvovve säger Lelle och kramar mig. Jag vet att Lelle skojar med mig så det gör inget att han säger så och han tycker även att jag är den smartaste och finaste vovven, Lelle kan sånt.

Krama och pussa varandra och jag vet att Ni är smarta för Ni läser den här bloggen. Nu skall jag vila och längta tills  jag får träffa mina systrar och Xmatte och Xhusse.

/Lacke o Lelle ❤️??