Trumpen

Högis en vanlig (nästan) tisdag

Hej alla bloggläsare ( jag tog inte med miljoner) jag har varit i Åre med Kerran och Lelle. Det är full fart på pangsjonärerna dom har klippt sig och Lelle har varit på affären bredvid Apoteket, kompleteringshandlat säger han. Kerran blev skitsnygg när hon klippte sig, jag då säger Lelle ? ….Du ser ut som vanligt säger jag. Du slapp i alla fall att klippa ögonbrynen denna gång för det gjorde Du ju med besked för en vecka sedan. Ni har väl inte glömt Lelle och trimmern, det där var roligt för Dig säger Lelle. Ja Du var ett riktigt klantars………  säger jag.

Åter till rubriken, jag väckte Lelle så att jag skulle få någon mat, första gången kvart i fem säger Lelle. Ja man är ju hungrig och kissnödig på morgonen. Klockan sex fick jag mat och sedan busbrottades vi och jag fick ner Lelle på rygg, fick in en höger-vänster så nu har Lelle en reva på näsan. Vi har väldigt kul Kerran brukar säga ska Ni bråka inne pojkar så får Ni gå ut….. Sedan började Lelle gurgla, han är ju intresserad av det Amerikanska valet och nu har Republikanerna konvent. När Lelle läser om Trump blir han svart i ögonen och säger, hur kan en knäppgök som han vara president kandidat? Men Lelle säger jag läs inte om det påverkar Dig, man måste hålla sig aschor säger Lelle.

Med tanke på valet så tränar vi på Engelska språket , heter det så fast det är Amerika?, konstigt tänker jag. Jag måste ju kunna säga att Lelle inte jobbar om någon frågar, Lelle is retarded heter det sakta i backarna Lacke tycker Du att jag är efterbliven?…. nä inte så mycket säger jag. Måste hålla honom lite kort, retired heter det säger Lelle. Ja sa ju det säger jag nä Du sa retarded säger Lelle, spelar roll tänker jag.

När vi kom hem passade jag på att bada i ett lerdike så att jag skulle få gå till ån och simma. Nu skall jag vila lite innan gästerna börjar komma, man blir lite slut i luvan av flängandet. Sedan skall jag fortsätta att lära Lelle Amerikanska för det kan jag, lärt mig av xhusse och exmatte. Förresten Lelle säger jag Du har ju fått medicin av xmatte pet vetten Ni vet, mot Trumpfeber ,ta den. Eller vi kanske får be henne att skriva ut hästmedicin till Dig. Det är väl bara det som biter på Dig. Här börjar Lelle prata om Trump igen men jag stänger av, Ni vet…… bla bla bla.

Ha det bra och krama två och fyrbenta

/ Lacke o Lelle ❤️??