Trött vovve behöver vila

image

Värmdö en helt vanlig måndag, fast lite tröttare

Som vi berättade så var vi inne i stan nästan hela dagen igår. När jag äntligen fått mat stupade jag i säng och sov tills Lelle sa att vi skulle ut och kvällspinka. Därefter somnade jag in igen och jag är fortfarande trött. Lelle och Kerran är bra för Dom märker det och då får jag bestämma hur mycket jag orkar. Som av en händelse så gurglade Lelle på Fredrik Steens blogg, han bloggar på Agrias hemsida och Lelle säger att man får läsa även om man har ett annat vovveförsäkringsbolag , och Lelle vet för han kan sånt. I alla fall så berättade Lelle för mig vad han läst ( jag sov ju ), Fredrik skriver om vovvar och trötthet och vårt behov av att vila och att det är viktigt att Hundägda vet vad som gör deras vovvar trötta. Kerran sa till mig igår, vad skönt Lacke nu får vi fara till Högis och mysa i lugnet och bara ha vanlig träning. Jaha tänkte jag , man får inte som det heter bara vara. Kerran såg vad jag tänkte och sa, Lacke Du tycker ju om att träna också. Jovisst men när hon sa det var jag inte upplagd för att tänka träna.

Förra veckan närmare bestämt i fredags sa Lelle, tänk Lacke vi lär oss saker om Dig hela tiden. Såhär var det : Lelle och jag var på Carpe Diem och när vi gick där så såg jag Bob ( min nya Labbekompis) Lelle sa till mig va Du snackar Lacke, ja men det är ju Bob sa jag. Nä sa Lelle det är en annan vovve nej sa jag bestämt det är Bob. Vet Ni varför Lelle inte kände igen Bob?…..jo därför att han var ute med sin Matte och Lelle har inte träffat henne. Visst är det märkligt att i Dom tvåbentas värld är det tvåbenta man går efter, Lelle kände inte igen Bob men det gjorde jag. Lelle och Bobs matte bla bla bla och Bob och jag snackade, så hittade jag ett ekollon och tuggade på och Bobs matte sa att det inte var bra för hundar ( Lelle och jag gurglade sen och vet nu att det inte är farligt) Det finns massor med ekollon under Ekarna nu. Så gick vi hem och skulle dricka tiokaffe, Lelle och Kerran tyckte jag betedde mig konstigt jag satt bara rakt upp och ner i soffan med munnen lite öppen. Är Du sjuk Lacke har Du blivit förgiftad ( det var innan vi visste att ekollon är ofarliga)? Vi måste kolla om han kan gapa sa Lelle och skar en liten bit sockerkaka som jag fick på ett fat. När jag skulle äta den så ploppade ett ekollon ut ur min mun på fatet så det sa klang. Har Du haft det där i munnen i över en halvtimme Lacke sa Lelle? Javisst jag har ju inte kunnat smyga undan och käka upp det för det var godsaker på bordet. Rackarvovve sa Lelle , det är andra gången Du bär i munnen hem utan att jag sett det, förra gången hittade jag ett grillat revben som jag tänkte smaska i mig på sängen men Lelle upptäckte det.  Lacke Du såg helt puckad ut när Du satt på soffan med ekollonet i munnen, puckad kan Du vara själv tänkte jag. Såhär spännande är livet hos oss på Värmdö och i Högis, idag är det fint väder så vi skall ut i maklig takt och patrullera, sen upp till Hovde och Högis för snart är vi där och patrullerar.

Nu måste vi sluta för vi skall ut…..läs min och Fredrik Steens blogg så lär Ni Er mycket om hundar, inget fel på Ditt självförtroende Lacke säger Lelle. Tänk på att Trump inte får bli president och agera för det. Glöm för bövelen inte att krama och pussa varandra!

/Lacke o Lelle ❤️??

PS Min nya kompis Bob kallar vi för…… Ja naturligtvis Bob Hund och så sjunger vi trallala Lilla molntuss, visst är det kul Xmatte? DS