Tillbaka på Värmdö

image

Värmdö en vanlig pangsjonärstorsdag

Vi kom hem till Värmdö på måndag, efter det har Lelle och jag haft skrivkramp. Vi har patrullerat och kollat av området och det är lugnt tack vare vårt jobb. Vi har hört enligt vanligtvis välunderrättad källa att vi behövs då byrackefaktorn varit hög. På bilden Ni ser har jag fått upp ett spår och jag säger till Lelle nosa Du också, Lelle nosar och säger det luktar grus och asfalt. Det är inte mer än till Husse man kan ha honom. Vi kan med glädje konstatera att min kompis VärmdöCarin har kommit hem från Hawaii hon är säkert slut i luvan efter lång resa, sedan skall hon besökas. Vi har tränat möte med Mördarkaninerna och som Ni förstår så har det gått bra och jag har överlevt. Lacke säger Lelle gå förbi bara och bry Dig inte, klarar Du Dig själv då säger jag. Jag har sagt till Dig att Du inte behöver vakta mig, jag tar hand om Dig Lacke. Det fungerar mycket bättre nu, jag har slappnat av och springer inte fram till människor och skäller och jag är tyst när vi möter två-eller fyrbenta. Här måste jag ge Lelle beröm för han har visat tydligt ledarskap. Akta Er för vilken röst han har, när jag har testat honom har han rutit till riktigt högt. Varje dag tränar vi två viktiga saker, det är stanna och hit. Lelle säger att här måste jag lyssna när Kerran och han säger det för det kan handla om min säkerhet. Tänk på det vovvar, Er säkerhet är viktig och ett råd till Hussar och Mattar träna mycket på det, har Ni tur får Ni godis om Ni är duktiga( det får jag väldigt sällan av Lelle). Jag vaktar Lelle nu igen för jag blir lite orolig när vi har gjort en förändring som denna att vi bytt miljö. Slappna av Lacke säger Lelle jag kommer inte att lämna Dig, just förändringar gillar jag inte. När Lelle och Kerran packade i Högis tog dom fram min väska först så jag fattade att jag skulle följa med och då fick jag se att Lelle packade ner mina saker, det är nog ett tips han har fått av xmatte för det tror jag inte att Lelle räknat ut själv.

Vi har snackat med Lassur om hur hans hundkurs med ”viktiga” vovvar går. Herrej…… säger Lassur det där är ett försök som är omöjligt. Förra gången så började Erdogan och Putin att kuckla för sig själva och vägrade delta och det säger jag grabbar att det finns inte en sportmössa att  få dom hundarna att lyssna. Angela sprang omkring och sa att hon är chefen och tänkte inte lyssna på sin Husse. Michelle har visat ett bra ledarskap när det gäller Barack så dom har inte så mycket att lära sig. Jag tycker också att Hollande har gått framåt och det tror jag handlar om att han fått vara med. Enligt hans Matte älskar han Vin och baguetter, jag sa till henne att hon får vara försiktig med vinet. Jag är ledsen grabbar sa Lassur men jag lägger ner projektet dessutom har Janne snackat med mig och jag skall ingå i Fotbollslandslagets ledarstab och det är Fotboll jag kan sa Lassur. Ja sa vi som är lite starstruck Du är den bäste som finns. Vi hade massor med frågor men Lassur bara hänvisade till Janne. Både Lelle och jag sa den där Janne Andersson är nog inte så tokig som tagit in Lassur i teamet, han kan säkert lika mycket fotboll som Lelle tänkte jag. Nu skall vi ut och patrullera igen, det är kallt som f… här på Värmdö också, idag bara 10 grader men det skrämmer inte Lelle och mig.

Ha det bra och Ni som kan gå och lyssna på xmatte imorgon när hon föreläser så lär Ni Er viktiga saker om oss vovvar för det kan hon. Krama och ta hand om varandra

/ Lacke o Lelle ❤️??