Tankar i Gurra

image image

Lilla Lakritstrollet/Lille Prinsen

Hej alla miljoner bloggläsare, är det en sån dag igen , säger Lelle. Här ser Ni två axplock ur mitt liv, första bilden är när jag var på studiobesök i Vaxholm och den andra är after bath. Vaxholm var en trevlig liten stad med mycket vatten , hit måste vi åka nästa sommar så jag får bada. Lelle och jag står utanför den bästa syltan i stan, ska vi inte gå in Lelle sa jag? Du får inte gå in där Lacke och då går inte  jag in. Vilket pissigt ställe som inte släpper in mig.. Kerran  och jag går bara till ställen där Du får vara med. Dom är bra Lelle och Kerran för Dom lämnar mig aldrig ensam någonstans. Andra bilden är från i  måndags när Dom fick för sig att jag skulle duscha med blåbärsschampot. Du var så skitig Lacke så  vi var tvungna att torka golvet där Du gått fram. Det var väl julbadet Lelle sa jag, det kan jag inte lova sa han det beror på om Du blir smutsig, då ä det bäst att hålla sig ren tänkte jag. Jag älskar att bada men är inte så förtjust i duschen men jag gör det om Dom säger till precis som med allt annat som Lelle och Kerran säger. Du är bra säger Lelle för Du litar på att det vi vill är bra för Dig , även sådant Du inte tycker om. Andra bilden tog Lelle efter badet när Dom lade min blåbärsfilt över mig så jag inte skulle frysa och då känner jag mig som en prins. Du är ju vår Lille Prins säger Lelle.

Igår var Lelle och jag till förrådet för vi skulle fylla på min matbox,  då ser jag att Lelle tar fram en ny säck, var har Du fått den ifrån? Kerran och jag köpte den på Granngården idag, va …..har Ni varit på Granngården utan mig? Ja men Lacke vi skulle på flera ställen och vi tyckte det var för pissigt väder för att Du skulle ligga i bilen. Här får jag problem …. å ena sidan bra tänkt och å andra sidan att  inte få vara med på mitt varuhus. Vår samstämmiga uppfattning var att……… bla bla bla tänker jag men det var nog mysigare på sängen än i en råkall bil men det säger jag inte för jag tycker att Dom ska ha lite dåligt samvete. Då ser Lelle vad jag skrivit och säger, jag har inget dåligt samvete Lacke. Han tar sig som husse hela tiden Lelle och jag är väldigt trygg med Lelle och Kerran nu.

Vi har skrivit om pockethundar tidigare och vi vill förtydliga att alla små hundar inte är pockethundar , det är Dom vars tvåbenta löser problem genom att lyfta upp och bära dessa små vovvar. Jag känner flera små hundar vars hundägda inte löser svårigheter på det sättet. Kerran och jag såg ( som en del av mina sociologi studier ) på Wahlgrens och där visades det en massa sjuka bär -och klädprylar för vovvar och hundar som inte fått lära sig något. Lelle och jag tycker att det borde vara krav på körkort för hund för att få skaffa hund. Lelle var på Clas Ohlson igår för vi hade slut på ”Clas Ohlson” ni vet såna där klädvårdsrullar. Vet Ni vad Lelle såg då?….jo en tvåbent som hade en pocketvovve i en bärsele där huvudet stack fram. Orättvist…… för jag får minsann inte gå på Clas Ohlson för Lelle och Kerran , Dom säger att det inte är en vovveaffär men pockethundar kanske inte räknas som hundar och att det är det som är problemet.

Igår vid vår förmiddagspatrullering så lyssnade jag inte på Lelle till en början utan jag gick lite som jag ville , trodde jag. Det är som att Du ger mig fingret Lacke ..och då blev det fot, sitta kvar osv för Lelle tog kommandot. Jag testar Dig säger jag , för vi vet att Du kan förlora fokus Lelle. Han är en väldigt bra Husse nu och vi tycker mycket om varandra. Från fekalielistan kan sägas att det varit kanonbajs en längre tid till nu på förmiddagen då det kom lite skitbajs , men vi avvaktar Canikur tycker Lelle och han kan sånt. Nu måste jag vila innan eftermiddagspatrullering och bajskoll.

Ha det bra och krama och gosa med varandra som vi gör, kolla bajset för det kan säga mycket.

/ Lacke o Lelle ❤️??