Tack Royal Canin

Jag och Sara Sjöström

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan härmed stolt meddela att jag precis som Sara Sjöström har en sponsor, hennes är nog Speedo men jag behöver inga speedos. Jo säger Lelle Du skulle behöva sådana och det kommer vi till senare. Jag har alltså numera en sponsor när det gäller mat och det är det viktigaste som finns för oss Labbar, det lönar sig att vara cybervovve tydligen.

Jag vill också med detta tacka Janne på Royal Canin som jag förhandlat med. Jesus-Christer sa Lelle har Du en sponsor det har jag aldrig haft och kommer förmodligen aldrig att få heller, nä Lelle sa jag vad skulle Du bli sponsrad för? Skämt åsido så har jag tillsammans med Lelle provat flera foder från Royal Canin och nu tror jag att vi hittat det rätta. Jag saknar två saker (som Linda tagit och inte vill lämna tillbaka) och det gör att jag lätt går upp i vikt. Jag käkar nu Satiety som verkar passa mig och jag får äntligen känna mig mätt. Lelle har praktiserat på Xmattes klinik en vecka och när han följde med Lollo på lagret ( dom gick faktiskt dit för att titta på mat) så sa Lelle Jesus-Christer igen ( ja han säger så numera) finns det så många Caninsorter …..ja visst förstår Du Lelle sa Xmatte mat är medicin. Lelle säger att eftersom jag är så fin i kroppen och verkar må så bra då måste maten vara bra. Som alla miljoner bloggläsare sett ( är vi där vid miljoner igen säger Lelle ) så har vi varit på Gamefair i Kall och krängt bra vovve saker och pratat om vovvars behov av tillskott till den vanliga maten vid arbete. Lelle är inte så bra på att sälja men han är ju snäll och trevlig. Jag återkommer med en utförligare rapport om vårt arbete på kliniken och i Kall i en senare rapport.

Vi hade personal/födelsedagsfest igår ( Xmatte fyllde 33 ) är Du säker på åren säger Lelle, javisst bergsäker säger jag. Inte jag säger Lelle ….ja men det är Ditt problem säger jag. Under partyt kom Lelle på mig i en situation som jag inte borde varit i enligt honom och det resulterade i ett par timmar i mitt bilbo. Idag har Lelle återigen pratat om blommor och bin och Ni vet när Lelle kommer igång då är det bla bla bla och samtidigt lite pinsamt och det är därför Du borde ha speedos säger Lelle.

Jag är rätt slut i luvan idag efter alla möten med två och- fyrbenta så nu är jag beordrad vila några dar men kors i taket jag fick bada i alla fall. Vet Ni jag dök från bryggan och Lelle blir så stolt då. Nu orkar jag inte längre för jag är helt slut i luvan.

Ha det bra och pussa och krama på varandra så det inte blir regn och se till att käka Royal Canin för det finns mat för dom flestas behov.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

Ps Royal Canin är canon Ds

Lacke o Lelle ❤️❤️??