Syster Yster och Linda Laser

image
image

Slut i luvan måndag

Här ovan ser Ni ögonblicksbilder ur mitt och pangsjonärernas liv. Lelle och jag ligger på soffan för vi har varit till Linda Laser på behandling, även Kerran fick sig en duvning av Lindas Laser. Efteråt blir man trött och kissnödig och skall dricka mkt vatten. Linda upptäckte en stelhet längre bak i ryggen och Lelle säger att jag är högervriden för jag har svårare att böja mig till vänster. Har blivit ordinerad massage och den skall utföras av Lelle och Kerran och det är mysigt tycker jag. Törs vi gå till Linda mer säger jag ?….tänk hon kanske hittar fler fel. Du skall inte gå omkring och vara stel , vi vill inte att Du skall ha ont Lacke. Bra Lelle tänker jag, det blir många Hussepoäng. Kerran fick behandling av sin rygg och nu är hennes tummar inte så stela, spännande hur allt hänger ihop snackar vi om Lelle och jag. Lelle fick åter behandling av sina gammknän och måste sen stila med knäböj och lyft, ja ja säger Kerran och jag ” Du e så duktig”  men han vill inte ha en hundgodis.

Min Livmedicius kom på att jag behövde vaccineras så igår blev det av. Jag behövde vaccin mot Kennelklubbshosta och eftersom Lelle är med i Kennelklubben kan han smitta mig. Har Du inte fått lite om baktassen nu säger Lelle, det är Kennelhosta och den sprids mellan hundar. Det var ju det jag sa säger jag och Lelle skakar på huvet. Du träffar hundar i Stockholm som är på vovvedagis och i rastgårdar och då kan Du bli smittad säger Lelle. Vi har varit vovvebarnvakter, Dakota har varit hos oss. Det har varit kul och jag har fått beröm av Kerran och Lelle för att jag tar ansvar när vi är ute. Lelle säger jag , på bilden sitter hon still är den fejkad för jag kommer ihåg att hon bara var stilla när hon sov i mitt bilbo. Nej bilden är äkta jag håller på med något ätbart och då stannar alla Retrievrar upp för Ni är ju matglada. Det är kul med Dakota för vi leker lika och förstår varandra bra. Lelle och Kerran sa när dom satt på trappan och tittade på oss när vi for runt: ”Det är som att vara på Drive in movie”. Jisses vilken energi hon har , man känner sig nästan gammal säger jag till Lelle. Den andra bilden visar när vi var hos Xhusse och Xmatte på Lördag Dom tvåbenta skall bada i bubbelpoolen och Ni vet bla bla bla. Vad är det för fel på Ån säger jag , där går med jättebra att bada. Det är för kallt säger Lelle och så finns det inga jetstrålar. Jetstrålar och Laser, vad blir nästa tänker jag? Förresten Lelle skall man inte ta av sig mössan när man badar Du ser ganska kul ut tycker jag, Kerran är det lite stil på i alla fall.

Ni vet ju att bloggen också ska beskriva Lelles Husseskola och jag måste säga att han går framåt,  vi tränar regelbundet och nu blåser han i pipan också och han visar tecken och det tycker jag är bra för då snackar han mindre. Imorgon åker vi tillbaka till Gurra /Stockholm och värmen och jag hoppas på bad, vem vet Lelle kanske också badar.

Krama och massera varandra och om det inte hjälper så kontakta Linda Laser,   hon gör underverk, tänk på att hon fått till Lelles knän! Dumpa Trump och stöd Hillary för hon är mindre knäpp.

/Lacke o Lelle ❤️??