Superapportören

Lelle är stolt

Hej alla bloggläsare, Lelle och jag är gräsänklingar och Du är en gräsätare säger Lelle till mig. Kerran har åkt till Gurra och blir borta en dryg vecka. Lelle och jag tar våra turer och patrullerar området och vi kan konstatera att det är bara någon enstaka byracka och vi har hen under bevakning. Förra lördagen tog vi en långtur till Fjällsta som är en gudabenådat vacker plats, att gå där är som en ” walk in a park ” för det ser ut så och jag kunde ta med mig Lillgumman och bada i bäcken. Att gå dit är ingen ” walk in the park ” för det är uppför hela tiden men det är utför hem Lacke säger Lelle och när vi gick utför tillbaka var vi trötta. Det var Singla, Midget, Dakota, Xmatte, Lelle och jag. Vi hade med oss mackor och snacks och satt på trappan till huset på fjället och fikade, Lelle och jag kunde samtidigt patrullera vår västliga delar i vårt distrikt. Vi såg många renar bland annat en vit sådan, när jag gick och nosade vid sidan av vägen flög många ripor upp. Kolla ett helt stim sa Lelle som aldrig sett så många på en gång. Jag stod först som en värsta Pointer och sedan gick jag till Lelle. Lelle tyckte jag var duktig som inte sprang iväg och jagade hönsen som han säger. Vi tränar apportering och jag är klockren och Lelle blir så stolt över mig. Han säger att jag är hans skugga och det älskar han mig för, jag älskar Lelle också men säg det inte till honom för han blir så mallig.

Lelle och jag skall åka till vårt köpcentrum snart och nu pratar vi inte Mölnvik eller Värmdö marknad, vi skall till Karl Ors som är en butik i två plan och har det vi behöver men jag får inte följa med in vilket är lite pissigt tycker jag. Vi har funderat en del på fotboll och vi är glada att det börjar tätna i toppen bland länderna i damfotbollen. Vi är lite oroliga inför förbundskaptensbytet och vi undrar om den nye har studerat fotboll för professor Lassur, Ni vet han som kan fotboll precis som Lelle. Lelle säger jag varför har Du inte blivit förbundskapten Du som kan fotboll, Lelle mumlar något och jag hör inte riktigt vad han säger. Det kanske var en känslig fråga……. vad vet jag. Nu måste vi sluta för vi skall åka till Karl Ors, kom ihåg att jag behöver morötter säger jag.

Vi vill passa på att hälsa till våra arbetskamrater på Fjällveterinären och glöm inte att vakta Lelles kaffemugg, Ni fattar säker vad han gör när vi jobbar där. Vi vill också hälsa till min kompis VärmdöCarin och önska henne lycka till med rehabiliteringen av höften. Vi måste också hälsa till vår nya kompis Janne på Royal Canin och säga att caninerna smakar ypperligt och jag är ett praktexemplar av Labrador retrievers enligt Lelles opartiska bedömning.

Ha det bra och krama och pussa på varandra så vi håller regnet borta, Ni verkar ha fuskat med uppgiften för det har regnat cats and dogs.

Ps Royal Canin är canon Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ( mest Lacke ) ❤️❤️??