Stenhård mental träning…. fotboll och hämtning

Dan före dan

Ikväll drar Lelle och jag till Flata, jag skall sommarjobba och Lelle med. Så till veckan kan alla mina fans träffa mig på kliniken. Lelle Du får fixa kön utanför så det inte blir trängsel för Xmatte måste kunna ta hand om alla vovvar och kissar. Blir nog inte mycket till kö Lacke säger Lelle, Du skall inte vara så pesimistisk Lelle säger jag. Jag är realist säger Lelle, aha rea sånt som är billigt tänker jag. Du är bra ändå Lelle säger jag, får jag godis nu säger han.

Har Ni kollat fotbollen på TV? Sveriges damer går som tåget och blir säkert Champions som Lillgumman. Vi kollar matcherna och tycker det är bra spel, dom myglar inte och låtsas dö som killar gör utan det är fair game. Är det samma som game fair säger jag för det har jag varit på och jag skall jobba där nästa helg. Inte riktigt säger Lelle men vi behöver inte snacka om det säger han.

Igår gjorde jag två birdies, inte visste jag att Du spelar golf säger Lelle. Ja men jag hämtade ju två ripor som Xmatte hade gömt, två fåglar fattar Du väl Lelle säger jag. Du var jätteduktig när vi tränade tillsammans med Dina syrror säger Lelle. Du är så lugn och fin och jobbar så metodiskt säger Lelle, jag som hundägd blir så stolt när jag ser Dig jobba Lacke och nyss bar Du hem en Maggans renkorv som vi skall ha till after nästa vecka. Du går stolt som en tupp Lacke när Du bär.

Ni vet ju att jag har en stendöd tand som skulle väck enligt Xmatte, nu har hon börjat tveka så Lelle och jag har fått köra dubbla pass mental träning. Först visualisera att den skall bort och sedan att den skall vara kvar. Fattar Ni vilket slit det har varit men kom igen nu för nu är jag väl förberedd. Det är viktigt med mental träning så man fokar som det heter på rätt saker. Ni vet Lelle har haft problem med det där men med mitt idoga arbete så börjar det lossna för honom. Han är en riktigt bra husse nu men säg det inte till honom för då kanske han tappar ”fok”. Nu måste jag vila innan jag drar till Flata och där skall jag umgås med mina fyra syrror, Ni vet säkert hur det är att umgås med syrror så det behöver jag inte berätta. Det var länge sedan vi träffades så det skall bli kul. Ni vet ju att Singlis och Tärnis varit hos Mullvaden och tränat hämtning och det syntes tydligt igår att Mullvaden kan sina grejor. Konkurrensen på hämtområdet har blivit knivskarp och dessutom är Lillgumman coming inom området. Lelle vi får fortsätta vår träning så jag behåller titeln dalgångens okrönte kung på hämt och sökområdet. Vi fortsätter träningen Lacke säger Lelle.

Ha det bra och pussa och krama på varandra så kanske solen stannar kvar.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

PS Canin är canon, finns att köpa hos Xmatte DS

Lacke o Lelle ❤️❤️??