Slut i luvan söndag

Vi lyssnar på tystnaden

Igår var Lelle, Kerran och jag på party hos Xmatte och Xhusse, där var också Strömsunds- Birgitta, Jennie och vovvarna Alfons, Ove och Ronny, man kan nästan säga att det var personalfest för det är mina gamla arbetskamrater. Jättekul att träffa både två och fyrbenta för det var längesedan jag träffade alla på en gång. Jag träffade naturligtvis också Tärna, Singla, Dakota och Midget. Vi var 8 fyrbenta och 6 tvåbenta som jag skrev igår.

Jag är väldigt bra på att leka med valpar så jag yrslade runt enligt Lelle med Dakota, Ove och Alfons. Snacka om race… dom är som skållade Ekorrar alla tre. Lelle tyckte jag var duktig för jag kunde markera lite gräns ibland när dom yrade för mycket. Alla hade väldigt trevligt och Ni vet dom tvåbenta bla bla bla. Fattar inte att Dom kan snacka så mycket men Lacke säger Lelle jag fattar inte hur Du kan springa runt och leka så mycket. Ok säger jag det är Dom tvåbentas lek, ja så kan man tänka säger Lelle. Jag passade på att ha handledning med Ove, Alfons, Ronny och Dakota, fattar Ni vad svårt det är när Dom inte kan sitta stilla. Det är gott gry i alla fyra så på sikt tror jag att alla blir utmärkta veterinärassistenter men det krävs mycket jobb tror jag av Dom tvåbenta.

Lelle och jag har varit ute och carpat diem i maklig takt för det känns så bra när vi njuter av stillhet och tystnad. Vet Du Lelle sa jag det är väldigt skönt att komma hit till Högis och få vila sig från allt vi förhåller oss till i Gurra. Här kan även Du slappna av lite Lelle och jag kan strosa runt och nosa och behöver inte hålla koll på var Du är . Jag blev så förvånad häromkvällen sa Lelle när Du var ute själv en stund trots att det var mörkt för Du är ju lite mörkrädd Lacke. Jag har koll på Dig Lelle fast Du inte såg mig i mörkret. Lelle har gjort ett kvällshalsband med en lanterna på så nu ser han mig hela tiden. Jag skall få ta det lugnt idag för Ni vet ju att jag blir ganska trött när det är mycket som händer. Lelle har upptäckt att jag kommer fram till honom och säger förlåt när jag inte gjort som han säger, han såg det tydligt igår när han sa till mig att ligga ner och vila och jag inte gjorde det. Du är så gullig Lacke när Du kommer fram och sätter nosen mot min hand och säger förlåt. Kan det finnas någon bättre vovve än Du Lacke? Du är en väldigt bra Husse till mig säger jag och Du har varit mycket bättre på att hålla fokus sista tiden och jag är väldigt glad att Du var med mig igår kväll och inte badade med Dom andra. Det var skönt att Du fanns där när vi for runt och lekte.

Ha det bra och krama varandra och glöm inte Hillary. Nu skall jag vila.

/ Lacke o Lelle