Slut i luvan måndag

image

Högis en vilomåndag

Bilden är en gammal bild för jag orkade inte ta någon ny men så ser det ut idag. Ni vet sen tidigare att jag blir trött när det är mycket folk och dessutom tränade vi apport och lydnad igår. Det går bra för mig,  Lelle hade det jobbigare igår för det börjar bli många kommandon för honom. Vi får tänka på att han är gammal och tankarna kanske inte går så fort för honom. Kors i taket Lelle har badat, igårkväll sa Kerran vi åker ner till ån och badar pojkar. Sagt och gjort och jag fick en chock när Lelle slängde sig på huvet i vattnet från bryggan. Kan inte vara sämre själv så jag slängde mig också i från bryggan för det vågar jag nu, att Kerran skulle bada det förstod jag innan, blev lite impad av Lelle men det har jag inte sagt till honom. Jag sa bara till Lelle det är väl inget svårt det där. Det var kul att träna igår för jag fick leta xmattes gamla frysta fåglar och det är något annat än plast kvack kvack. Lelle har utvecklats som husse men han har en del kvar att lära. Nu håller han på med att jag inte får skälla och springa och ställa mig framför folk. Då är han ganska enerverande tycker jag.

Som sagt har vi en vilodag i dag och det betyder att vi bara gått några km vid ån, jag fick bada så mycket jag ville för det är varmt och jag badade även med Kerran. Nu ligger vi på sängen alla tre, Kerran drar timmerstockar och Lelle och jag bloggar. Imorgon blir det utflykt men vi berättar inte vart vi skall åka för det blir lätt en massa folk där då och jag blir tvungen att skriva autografer till mina miljoner följare på bloggen. Det är så skönt att få en vilodag , jag tror pangsjonärerna behöver det också. Lelle säger att när jag kan slappna av mera kommer jag inte att vara så trött. Xmatte sa igår att Lelle och jag har ett bra samspel och det tror jag det med Lassur som coach. Som Ni ser så har jag det bra och har blivit lite rund om magen så nu är det strängt med maten och det gillar jag inte. Kolla Din kagge Lelle sa jag visst sa Lelle det blir åtstramning här också. Nu har demokraterna konvent så Lelle gurglar lite mera igen , bra att Du håller Dig aschor Lelle säger jag. Nu skall jag sussa på mitt sammetsöra en stund.

Kram varandra och klappa och pussa på Era vovvar

/ Lacke o Lelle ❤️?