Skojigt hare vare

En nästan vanlig fredag i Högis

Det där med nästan handlar om att Lelle skall trimmas idag och då handlar det inte om att han skall bli snabbare för det går inte. En snigel är rena rama Usain Bolt jämfört med Lelle, Ni vet allt det där med hans gamknän. Det är pälsen på huvet som skall ryckas och det behövs sannerligen tycker jag, borde gjorts för länge sedan. Hare vare, i morse när vi skulle ut på vår carpe diem så döm om min förvåning när det satt en hare 3 m framför snoken på mig. Jag gjorde världens rivstart på hallmattan och drog efter haren, Lakrits  hör jag med myndig stämma bakom mig stanna!… då blir det så där Ni vet ….. vad gör jag nu? På en tiondels sekund skall man bestämma sig lusten att springa efter haren eller lyssna på Lelle, Ni fattar vilket dilemma. Då tänkte jag på Lelles självförtroende så jag valde att stanna det blir så jobbigt för honom annars. Idag är jag lite avundsjuk på vovvar som är på fjället men å andra sidan är det ganska skönt här i soffan också.

Lelle har ofta ”djupa” tankar han funderar på om det är till Fjällveterinaren man går när fjällan är krasslig, sån är han.

Nu måste vi sluta för Lelle skall till hundtrimmet så att han ser ut som folk.

Ha det bra och krama varandra och glöm inte att äta Royal Canin för det smakar störtskönt i kistan.

Royal Canin är canon

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??