Sista Högishelgen på ett tag

image

Högis efter After Holiday….

På måndag drar vi till Värmdö och VIP mottagning?! Bilden Ni ser är lite otydlig ( Kerran har tagit den) vi är på fjället Kerran, Lelle och jag. På fjället måste Lelle ha koppel jag har det i munnen. Men stopp sa Lelle när vi var ute , varför skall JAG ha koppel?DU skall ha koppel på fjället nu säger Lelle. Men Lelle sa jag tänk på att Du är gammal och kan villa bort Dig, jag behöver Dig sa jag. Lacke jag har varit mycket på fjället och har klarat mig bra, tyst gubbe sa jag nu bestämmer jag. Ok sa Lelle får väl ha koppel då och suckade. Vi har flytt fältet idag för det är biltävling i Hovde, vi har varit till Kommunens hjärta, Järpen. Apoteket var stängt men inte affären bredvid. När vi käkat lunch drog vi längre in i dalen där det är tyst och lugnt och där jag kan bada. Vi träffade Edwin och Inga….. Kerran och Lelle hade köpt en blomma till Dom och vi kan med mycket glädje konstatera att vår kompis Edwins rehabilitering går utmärkt,  vilket vi är mycket glada för. Edwin är en skön lirare, 80+ och väntar på att Dom skall få fiber till pensionatet, de Ni……!

Nu skall jag beskriva vad våra after är för något. Lelle poppar popcorn till mig så dom är färska. Vi sätter oss i soffan och jag har en egen skål med dessa fantastiskt goda korn, Lelle har dessutom brunt i glaset och Kerran hade rött öl ( vart är världen på väg ?) lokalproducerat öl dricker vi sa Lelle och lät märkvärdig. Jag får sitta i soffan och äta popcorn ur min skål från Samos, detta kallar jag äkta after….. sedan kan jag sova skönt på soffan med Lelle och Kerran , som sitter i fåtöljen och gurglar på såssiala medier. Det här är ett litet nedslag från vårt liv och det ser väldigt lika ut när vi är på Värmdö, där har jag inte varit lika mycket, ännu men jag känner mig trygg bara jag får vara med Lelle och Kerran.

Kerran sa till mig idag när vi kom hem från bad och vandring (jag badade), Lacke Du är pangsjonärsassistent nu. Förut var Du veterinärassistent. Du är så följsam och anpassningsbar så du klarar allt. Hallå där sa jag det är ok att vara pangsjonärsassistent men glöm inte bort att jag är terrapöjtvovve. Jag är men Lelle är en före detta eller föredetting kanske låter bättre när det gäller honom. Dessutom fortsatte jag är jag bara delvis pangsjonärsassistent för Du Kerran envisas ju med att fortsätta jobba, det är ju därför vi ska åka till Värmdö…..Ja Lacke , säger Kerran du har alldeles rätt men snart , från och med nästa månad så kommer jag också att ha massor med tid att vara med dig (och Lelle. )Vet du vad? Lelle kanske också ska jobba några dagar varje månad och då ska du och jag ha ”egentid”-det betyder att vi kan göra precis vad vi vill… Du är ju väldigt mycket husses vovve och jag tycker att det ska bli så spännande att få vara med dig så att jag kan bli en ännu bättre matte för dig.

Nu har det blivit äntligen blivit tyst igen, biltävlingen är slut för dagen. Nu har jag fått mat och det är dags för skönhetssömn ( det gäller inte Lelle för det blir ingen skillnad på honom, han bara sover).

Krama varandra och fram för popcorn i soffan för alla vovvar

/ Lacke o Lelle ❤️??