Semester/tillbaka i Gurra

Sur på Lelle

Här ser Ni mig när jag spanar i Gurra efter att vi varit 4 månader i Högis. Lelle och jag har haft semester i några veckor, den började i Högis när alla åkt efter påsken. Jag sa till Lelle nu kan vi vara lediga för nu är byrackenivån väldigt låg. Det blev också tomt efter Tärnis och Lillgumman men samtidigt skönt för jag kunde rå om Kerran och Lelle själv. Nu har vi varit i Gurra två veckor och vi har nu bott in oss igen.Lelle tycker jag är lite ”vaktig” nu och vaktar Kerran lite speciellt. Det betyder mer av snöret runt halsen, detta djävulens påfund. Vi måste hjälpa Dig Lacke säger Lelle, bla bla bla tänker jag. Det är min gård och hör sen, det är allas gård säger Lelle.

Vi har haft ett par incidenter när jag springer fram till människor och skäller. Vi vill inte att du ska råka illa ut så vi tar hand om Dig, lite bra är det trots allt, Lelle har sina små fördelar som husse. När Lelle och jag var ute i skogen i förra veckan så träffade vi Elsa och hennes matte, det var en fin dag och varmt. Ni kommer säkert ihåg Elsa som jag berättade om. Vi slog följe och Ni vet Lelle och Jenny som Elsas matte heter bla bla bla. Elsa och jag vi for runt i skogen som skållade Illrar och badade i alla pölar vi kunde hitta. Elsa är som jag ett badfreak. Elsa är lite som Lillgumman och gillar att jaga mig och jag gillar att bli jagad ….speciellt av tjejer. När Lelle och jag kom hem blev det bad för Dom tyckte jag luktade sumphund ( Elsa fick också bada när hon kom hem). Dagen efter blev det skitbajs för vi hade druckit av vattnet, skyll Dig själv sa Lelle, inget medlidande där inte.

Igår var jag sur på Lelle och det av två skäl: jag hade fått mail av Elsa med förslag om en date men eftersom pisslelle inte kollar mailen så ofta missade jag daten, förlåter honom inte. Den andra saken var att sent på kvällen klädde Kerran och Lelle upp sig, Dom skulle på gospelkonsert i kyrkan kl 22.00 och inte fick jag följa med. Jag har hört Samuel Ljungblad när Lelle spelar musik och han är enligt mitt förmenande vår bäste soulsångare och det fick man inte va med om. Hundar får inte var i kyrkan, jag skall snacka med prällen. Lelle och Kerran hade dansat och sjungit i kyrkbänken och det hade man gärna velat se men ack nej det är inte för vovvar inte ens för en stolt Labrador retriever som jag, tillika terrapöjtvovve. Livet är en prövning, detta borde Kennelklubben ägna sig åt och inte bara åt exteriörer.

Nu måste jag sluta för det vankas utevistelse.

Ha det bra och krama och klappa varandra både två och fyrbenta, dessutom verkar Trump göra bort sig och det är glädjande.

lackeochlelle&fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??