The second most important day ever

Fotball tuesday

image

Så här kommer det typ att se ut ikväll när vi skall se på matchen, jag sitter och ligger i soffan och Lelle ligger på golvet. Glöm det säger Lelle tänk på att jag är gammal, ja Du är väldigt gammal säger jag. Imorse var Lelle och jag ute på långpromenad och träning i skogen (alltid denna förbaskade träning tänker jag), det är bra för Dig säger Lelle som fattar vad jag tänker. När Lelle ätit lunch och jag ”diskat” tallriken ligger vi på sängen och Lelle läser Nacka/Värmdö posten och jag slumrar vid sidan av honom. Lellle kollar om det står något om att vi flyttat hit. Inte ett ord säger Lelle och vi bestämmer att vi skall driva kampanj inför nästa val så Kommunalrådet byts ut, hen sköter inte sina uppgifter tycker vi. Vi är bra på kampanjer vi hjälper Hillary nu med hennes kampanj och Ni har väl läst att Trump backar och Hillary ökar i opinionsundersökningar det är bara tack vare vårt jobb.

När Lelle läst färdigt lägger jag mig med tassarna och mitt bröst på Lelles bröst, då säger Lelle: välkommen hem Lacke! Jag vet väl att jag är hemma säger jag men det känns som att Du landat i det nu säger han. Det kan stämma tänker jag för nu är jag inne i rutinerna igen och jag känner igen mig ute. Jag är densamma hela tiden säger Lelle, ja jag vet säger jag det blir bättre och bättre. Lelle är överraskande lyhörd för mig och det är bra han får mycket Hussepoäng idag. Vi har fått rapport från Dakota och hon är inne i flocken redan, hon är en kavat och trygg vovve tror vi. Xhusse och xmatte är väldigt bra på att ta hand om valpar, kolla på mig vad bra jag blev säger jag till Lelle. Ja Dom har gjort ett fantastiskt jobb med Dig säger Lelle och kramar mina sammetsöron.

Dagens rubriker på utrikiska är för att våra vänner i USA inte skall behöva gurgeltranslata allt, heter det verkligen så säger Lelle. Absolut säger jag det står så när jag skriver på paddan med vovve inställningarna, ok då säger Lelle. Som Ni förstår är dagens match viktig för oss vi tror att laget har chans mot Brassorna. Vi får passa oss för Marta säger jag, man blir lite nervös när hon har bollen i närheten av målet säger Lelle. Hoppas att Ni alla sätter Er framför TV och hejar som vi tänker göra. Kommer Kerran hem till matchen frågar jag, ja det gör hon säger Lelle, bra då är hela flocken samlad och det gillar jag. Nu måste vi sluta för vi skall börja med maten och jag måste patrullera innan matchen.

Heja på Sverige och Hillary men vi skall jobba för att byta ut Kommunalrådet på Värmdö, alltså inte heja till hen.

Håll tummarna och krama den som sitter närmast Er under matchen

/ Lacke o Lelle ❤️??