Riktig fotboll

Högis tisdagmorgon

Idag heter vi Lackur och Lellur, Ni fattar säkert varför. Kommer Ni ihåg rubriken igår, vanlig måndag, eller ….. Lelle säger att han ville ha den rubriken för han var säker på att Island skulle vinna. Lelle kan sånt där för Ni vet ju att han är expert på fotboll. Jag vaknade vid fyra tiden inatt och Lelle ligger med paddan i händerna, vad gör Du Lelle gurglar Du mitt i natten? Googlar säger Lelle spelar roll tänker jag. Jag måste läsa vad man skriver om matchen säger han, alla är lyriska över Islands seger och hyllar Lagerbäck.

Ni vet ju att Lelle gillar Lagerbäcks ledarstil, han är ingen fjant med kostym och väst säger Lelle. Lacke säger Lelle fotboll är ett lagspel, jaget får inte vara större än laget, man måste jobba och ställa upp för varandra och veta vad man skall göra. Du och jag och Kerran är ett lag och vi finns ju för varandra säger Lelle, Kerran och jag har blivit ett ännu bättre team sedan Du kom in i laget Lacke. Du säger att det känns mycket bättre när Du vet hur det skall vara eller hur Lacke? Jo det är ju sant och så tänker jag på när xmatte och Singla hälsade på och då visade Kerran och Lelle att här skall jag vara. Bra tänkt Lacke precis så spelar Island man hjälper varandra hela tiden och det är det speciella med fotboll, motivation slår klass säger Lelle. Det syns så tydligt på Dig Lacke när Du inte vill träna…. Kommer  Du ihåg i Söndags när Du badapporterade? Så det syns så tydligt tänker jag, när Du skall träna så måste Du vara koncentrerad och det är mitt jobb att se till säger Lelle. Att Du lallade i badet när Du apporterade det var mitt fel säger han. Lelle kan nog bli en bra husse och jag kan nog få ordning på honom tänker jag.

Innan fotbollen patrullerade vi det nya området i Bydalen och vi kände att där får vi kanske ha lite koll. Av spaningstekniska skäl kan vi inte säga varför. Vi har inte kollat av Hovde på några dar så det ligger närmast i pipen. I morse fick jag morgonkissa tidigt, Lelle sa , kolla vilken morgon Lacke solen värmer redan. Hoppas det blir bra väder varje dag tänker jag. Nu skall vi vila innan carpe diem.

Krama och var snälla mot varandra, vi är alla Islänningar nu

/ Lackur Lagerbäck o Lellur ❤️??