Regnet det bara öser ner……..

image

Det här är mitt regnskydd, Rambokostymen säger Lelle. Den använde jag idag när Lelle och jag var ute. Det regnar som attan här och blåser. Det regnar cats and dogs säger Lelle. Lelle tycker jag är cool när jag tar på mig regnskyddet, egentligen behöver jag inget för Lelle säger att jag är waterproof. Vet Ni varför det heter hundväder när det blåser och regnar? Lelle har gurglat, googlat heter det säger Lelle. Jo det är därför att det är bara vovvar och hussar och mattar som är ute i detta väder.

Såg Ni matchen igår? Jag såg på till popcornen var slut sedan gick jag och lade mig på sängen för jag förstod att Sverige inte skulle göra några mål. Det var Hamréns fel säger Lelle och så är han igång igen. Det blir bättre när Janne Andesson tar över säger Lelle (surrkusen).

Jag följde med Lelle och Kerran när dom skulle köpa stövlar imorse, vi åker till Granngården och kollar sa jag då kan jag städa också. Vi hittade stövlar och jag åt av det som låg på golvet, Du åt ju kattmat säger Lelle och säger jag mat som mat. Dessa Labbar och mat säger Lelle, det är Din uppgift att kolla så jag inte äter för mycket tänker jag. Det är Lelle och Kerran för bra på men det blir trots det hussepoäng till Lelle.

Ikväll skall vi till Carin på middag och jag får följa med, jag gillar Carin. Hon har en katt som heter Verbis men han är så blyg så jag får nog inte träffa honom, han var vildkatt innan Carin tog hand om honom.

När Lelle och jag kom hem till gården såg vi Kerran på långt håll, Lelle kollade om det kom några bilar och sen fick jag springa och överraska Kerran, det tycker jag är roligt. Men viktigt säger Lelle att det inte är bilar i farten när Du springer för då är det bara framåt som gäller för Dig. Det är Ditt jobb att kolla bilar säger jag till Lelle, absolut säger Lelle. Han har koll måste jag säga och han är rädd om mig för jag är det finaste som finns säger Lelle. Såna saker vill man höra ofta och det får jag av Lelle.

Man kan inte få för mycket kärlek säger Lelle och jag håller med.

Vi håller Er på halster lite till med mördarkaninerna.

Krama varandra och ha det gott!

/ Lacke o Lelle ??