Rapport från en sjukbädd

image

Högis måndag

Som Ni vet är jag sjuk, inflammation i en tand bl.a. Här ligger jag på Veterinärassistent Lelles ben. Xmatte pet vetten Ni vet har sagt att jag skall vila och eftersom jag är en lydig vovve tar jag det på allvar. Lelle och jag har fått en bok av xmatte: Fågelhundsträning på naturens villkor. Den kan vara för svår för Lelle men jag skall hjälpa honom att förstå.Nu har Lelle har fått för sig att jag skall lära mig att gå fot, det skall vi nog bli två om. Säg inte till honom att han får lite hussepoäng av mig, han får inte bli för mallig, jag  vill att han skall vara lika ödmjuk som jag är. Lelle såg på matchen igår, fattar inte hur han kunde när Lassurs grabbar inte var med, jag strejkade.

Ni har väl inte glömt att vi väntar på VIP inbjudan från kommunalrådet på Värmdö?  Nu har vi hört lite från nämnda organisation, vi fick ett gäng rabattkuponger, fattar Ni vilken skymf för Lelle och mig. Dessutom ingen rabatt på den viktigaste affären nämligen Granngården. Rabattkuponger …det är så man kan få spader och detta när man är svårt sjuk, hur skall man kunna tillfriskna under dessa villkor?

Livet i Högis går sin gilla gång, pangsjonärerna och jag trivs som Labben i vattnet. Kerran och Lelle är till sig för xmatte skall åka och titta på en Golden valp till helgen. Vad är det att bli så till sig för, fattar det inte. Lelle säger det blir väl kul Lacke, någon som Du får lära saker. Tänk på Ove…. vad bra Du var för honom. Ja jag kan sånt men lite irriterande är det. Fast Lelle tar sig han tänker mycket vovve nu men ibland blir det mycket surr och pyskologi.

Nu ligger jag på rygg och bloggar och väntar på att Lelle skall mata mig med praliner. Lacke säger Lelle, det är inte bra för vovvar, suck där får man för bra husse.

Ha det bra och krama varandra, tänk på mig som är sjuk och Lassurs grabbar

PS vet Ni vad Lelle gjort? Lelle är lite fåfäng, skulle ta bort långa strån i ögonbrynen, sagt och gjort han tog fram trimmern ( ni vet en sån där som man använder runt buskar) såg inte att den var inställd på kort gräs så nu har han inga ögonbryn. Han ser inte klok ut klant Lelle. Säg inte att jag sagt något. DS

/ Lacke o Lelle ❤️??