Put Trump on a Dump

Högis Söndag-sovarmorgon

Sovmorgon heter det säger Lelle, fattar Du inte vad jag menar? Jo det gör jag säger han, vad bråkar Du om då säger jag. När jag vaknade för tredje gången ( fick kissa och mat tidigt, Lelle har lärt sig) ligger Lelle och gurglar och skrattar. Vad är det som är så roligt säger jag? Jo jag har hittat vårt valspråk för hösten, put Trump on a Dump. Jag har snott det från den sk Presidenten i Jämtland, som Du snodde menyn säger jag , ja ungefär säger Lelle. Lelle gillar inte republiktanken med Jämtland, det här länet behöver öppna sig utåt och inte sluta sig säger Lelle. Men Presidentens tal var fyndigt, lika bra som vår blogg säger jag, inte riktigt säger Lelle. Vi har funderat över valet i USA mycket och hur vi skall förhålla oss, vi är lite rädda för att Hillary också gillar tanken på att kriga istället för att prata men nu har vi bestämt oss för att stötta Hillary. Tanken på en kvinnlig President i USA är hisnande och att Bill blir First Dude är också trevlig. Tänk om Barack hade haft kongressen med sig vad hade han då inte kunnat uträtta. Vote for Hillary är vårt budskap till Er!!!

Vi har fått höra att Lassur blivit försvarsminister i Rep. Jämtland men det blir bara till han får uppdraget som President i världen alt. Generalsekreterare i FN , uppdrag som är på hans nivå. Ni hjälper väl oss att sprida det budskapet. Lassur har kontaktat oss och berättat om första träningen med de sk. Storvovvarna. Herregud sa han det var som att träna 25 Zlatan och dessutom ha fruar och fästmöerna på plan. Jag var tvungen att avbryta och köra Vulkanen och det gick bra fast dom försökte överrösta varandra hela tiden. Jag knöt kopplet runt käftarna på Putin och Erdogan för Dom gläfste i munkorgen. Av ekipagen var Michelle och Barack överlägsna sa Lassur, Barack kunde till och med en del partytrick som han lydigt visade. Vi sa till Lassur att vi alltid tyckt att Michelle verkar vara en skarp brud. Det är mitt intryck också sa Lassur. Ni vet grabbar att jag tänker positivt och tar med mig Vulkanen från den här träningen, inte bokstavligt säger jag och blir lite rädd. Ingen fara Lackur säger Lassur, vulkanerna skall vara på Island. Nu har jag inte tid längre grabbar måste förbereda nästa träning, vi hörs och kom ihåg: tänk positivt !

Lelle och jag pratade sedan om att tänka positivt är en bra hållning men att det är svårt ibland och då måste vi ta hand om känslorna och vara lyhörda för varandra. Lelle är lyhörd för mig och förstår att jag inte gillar förändringar och behöver trygghet. Det behöver alla vovvar och människor säger Lelle. Igår kväll när Kerran och Lelle patrullerade med pointer sisters och Midget fick jag vara hemma. Då blev det jättekul när dom kom hem igen, jag hämtar alla tofflor i glädjeyran. Idag har Lelle och jag tränat vår vardagsdressyr, vardagsdressyr på en Söndag säger jag , men jag tycker att det är kul för jag får mycket beröm. Det var främst stanna, hit och fot vi tränade. Lacke Du var 100% idag säger Lelle. Så ser jag att Lelle tänker och så,säger han: Lacke är Du extra duktig för att Du är rädd att jag skall lämna Dig? Ja så är det nog tänker jag, Lelle gråter lite och säger Lilla älskade vovve jag skall inte lämna Dig och tänk hur viktigt det är för Dig att göra rätt. Lelle och Kerran jämför ofta att träna vovvar med att ha små barn och att trygghet och förutsägbarhet är så viktigt för både barn och vovvar. Som Ni vet har ju Lelle läst vovveböcker och han tycker det är bra men håller inte med på allt. Men hörru terrapöjten säger jag vi får väl skriva en egen bok. Lelle tänker en stund och säger kanske Lacke, då skall den boken handla om relationen vovve människa. Vi tänker vidare på det säger jag men nu måste jag vila så jag är pigg när Herman och hans familj kommer.

Ha det bra och värna relationer och Vote for Hillary

/Lacke o Lelle ❤️??