Poolparty och patrullering

imageimageimageHej alla bloggläsare, det här är min nya lilla flock. Kerran ligger i poolen och Lelle och jag har blivit ok , tagit på oss att vara Sheriffer i Bydalen/Höglekardalen.Vårt område sträcker sig från vägen till Gräftåvallen till Hosjöbotten. Ni ser en bild från vår första patrullrunda, jag kollar på marken och Lelle höjer blicken säger han. Det var lugnt och det beror på vår bevakning säger Lelle.

Från partyt kan rapporteras att det var mycket trevligt, dom tvåbenta käkade i timmar och intog därtill som Lelle säger, lämplig dryck. Att man kan snacka så mycket det fattar jag inte, jag lyssnade bara när dom snackade om vovvar. Sedan badades det i poolen så dom blev skrynkliga som russin, jag tycker att det är lite talanglöst när det finns en å med klart och friskt vatten. Vi fyrbenta snackade lite och sedan vilade vi och kollade utsikten.

Vi tyckte alla att det var en trevlig midsommarafton, vi har trevligt när vi umgås i den stora flocken. När Lelle och jag kvällskissade så sa Lelle imorgon skall vi patrullera Lacke, ok Sheriffen sa jag.

När det gäller Lelle och hans resa för att bli en bra Husse kan jag rapportera att det går framåt, han har bra koll på mig och litar på mig och det är skönt. Nu har han börjat läsa en ny vovvebok som heter Shadow, hoppas den är bra för mig. Shadow betyder ju skugga, undrar om Lelle skall bli min skugga?

När det gäller mördarkaninerna kommer vi snart till dom, jag har lite motstånd att blogga om dom.

Ha det bra och sköt (om) Er så slipper Ni Sherifferna

/ Lacke och Lelle (idag) ❤️??