Pokémon go…… away

Exteriör

Strömsund tisdag

Hej alla bloggläsare, idag tog jag med mig Lelle och Kerran till min gamla arbetsplats. Kerran har inte varit där tidigare och jag visade henne runt i lokalen och berättade om verksamheten ( tror inte det förändrats sedan jag slutat). Jag passade på att ha handledning med mina veterinärassistent polare Affe och Ronny. Lelle var med mig under en del av handledningen och Ronny och Affe morsade på honom. Affe leker mycket ännu men det verkar vara gott gry i grabben, frågan är om det inte är snudd på barnarbete men eftersom det är schyssta tvåbenta där så fixar det sig. Ronny säger att han inte är riktigt bekväm i rollen ännu , tur att han har en bra matte ( Birgitta) som stöttar honom. Det är det fina med kliniken , att alla får bra stöd så dom växer. Jag frågar Lelle, har dom också Lassur som coach? Det är samma teori säger Lelle, vovven och människan i centrum, det är det fantastiskt fina med kliniken säger Lelle och tillägger,  här är alla välkomna och blir fint behandlade. Lelle var med om en livsavgörande behandling av en kisse, nja livsavgörande ….säger Lelle är kanske att ta i han hade fått en vänster höger som Du gav mig. Jag klarade mig undan veterinären säger Lelle, den gången.

Sen var vi på lunch patrullering vovvarna och vi, Ni vet den där korta rundan när man inte hinner läsa mycket av sin mail. Ni har väl fattat att vi patrullerar i stället för att rastas. Rasta skall strykas ur ordlistan för Ni som har vovvar tycker väl att det är mysigt att vara ute med oss. Dom tvåbenta bla bla bla medan Affe, Ronny och jag kollade viktiga saker. Vi gick förbi Sheriffkontoret och det är stängt, katastrof tycker vi och konstaterar tur att vi fyrbenta finns som har koll på byrackor. Veterinärassistent Ove Höglin har semester så jag kunde inte ha något snack med honom, vi fixar så Ni kan snacka ihop Er säger Lelle. Schysst Lelle säger jag det får Du lite extra hussepoäng för. Tack säger Lelle, såg Du säger han jag fick hussepoäng av xmatte, ja ja säger jag men jag gillar inte att Du ställer Dig framför mig då tappar jag kollen. Vem är det som skall ha koll säger Lelle, ok då det är Du säger jag och suckar. Han är lite pain in the a…. ibland Lelle men suck så skall väl en husse vara.

Tillbaka till rubriken jag är ju ingen cybervovve men jag kan blogga och gurgla på Lelles padda när han ställer in den åt mig, Apples vovveinställningar ( till mina fyrbenta vänner kolla om husse och mattes paddor har det , om inte se till att Dom fixar det).Xmatte berättar att utanför kliniken finns det ett cybertroll som alla jagar ( skulle vilja kolla på det) och när dom kom till jobbet var det en massa skräp typ fimpar och sånt på backen. Plocka upp efter Er för det är farligt för oss vovvar, skall ni lämna skräp så lämna cyberskräp!! Skärpning för sherifferna har koll och det gäller överallt, kasta inte sånt som är farligt för oss vovvar för när vi går och läser mailen har vi lika lite koll på annat som Ni!!!

Vi har mycket besök just nu så efter besöket i Strömsund så drog vi till Järpen, Kerran var på Apoteket och Lelle var på butiken bredvid Ni hajar va!? Jag har fått jättemycket mat kollade när Lelle bar in den. När han fyllde på min låda ”råkade” han spilla lite på golvet, schysst Lelle. Nu håller vi på och laddar för ett jätteparty på fredag, xmatte fyller 22 och det skall firas. Är Du säker på siffrorna säger Lelle, bombsäker säger jag. Rapport kommer….

Nu måste jag vila för det har varit en intensiv dag, Kerran har slocknat i portföljen, fåtöljen heter det säger Lelle, spelar roll säger jag.

Ta hand om varandra och skräpet och krama vovvar och människor

/ Lacke o Lelle ❤️??