Pannkaka

image

Högis en nästan vanlig måndag

Bilden ovan är tagen under ockupationen. Ni har väl hört talas om björnkram detta är en riktig vovvekram och som Ni också ser var Kerran med i utbrytargruppen. Konstigt att Lelle fick som han ville, jag tycker ju inte att han är någon Erdogan. Det måste vara så att Lelle och Kerran förhandlade om sovplatserna, måste hjälpa Kerran med argument i fortsättningen.

Vi har varit till Järpen och handlat idag för vi skall få besök, först kommer Lelles dotter och sedan kommer Kerrans son med respektive som det heter. Vi var på affären bredvid Apoteket och Ni som är bekanta med Järpen eller Lelle vet vilken jag menar.

Ni vet att Lelle och jag har Lassur Lagerbäck som coach och därför måste vi avbryta berättelsen ett tag. Lassur säger att man skall bara ta med sig och komma ihåg det positiva eller som Lassur säger, tänk positivt grabbar. Det var som när Lelle spelade golf då kunde det  att han sett en räv vara det enda positiva som han kunde ta med sig. Därför till det negativa innan jag och Lelle fortsätter. Va f…… vi har fått mera rabattkuponger från Värmdö men inte ett ord om snittar och bubbel. Det blir en insändare i Nacka/Värmdö posten när vi kommer tillbaka säger Lelle.

När vi var på ICA så kommer döm om vår förvåning min Kompis Herman från Värmdö ni vet han med mördarkaninerna och hans pappa Ola. Dom var på väg till Huså det är bra för då kommer jag att kunna leka med Herman, Ni vet säkert att vi Labbar gillar att leka, hoppas Larka får leka mycket nu. Lelle är väldigt lekfull trots att han är så väldigt gammal.

Jag har sparat det bästa till sist, vet Ni vad jag fick när jag kom hem? Jo tunna pannkakor och det är nog det bästa som finns jag har svårt att välja om pannkakor eller våfflor kommer på första plats. Nu är jag lite däst och behöver sussa lite för man blir lite trött av anspänningen när det steks dessa ljuvliga saker, jag fick även färska jordgubbar till, mums mums. Som Ni ser är det ett rätt chysst liv här i Högis. Lelle och Kerran får höga husse och matte betyg. Tänk vad lite pannkaka kan göra susen. Imorgon skall vi till Åre och jag återkommer om det. Vi patrullerar i hela kommunen nu som kommunalrådet sagt till oss, vi behöver Er som är bra sheriffer för att hålla byrackorna på plats.

Kramar och tassar till Er alla från

/ Lacke o Lelle ❤️??