Pangsjonärer på rymmen

Högis tisdag

Hej alla bloggläsare, mycket har hänt sedan förra bloggen. Trump har blivit president och hans tal var en orgie i populism enligt Lelle som såg det. Kerran och Lelle har varit i Kiruna för en av mina tvåbenta systrar har gift sig. Jag var hos Xmatte, Xhusse och mina fyrbenta systrar vi hade trevligt där med mys och skidturer samt lite jobb. Xmatte hade sparat några svåra grejer tills  jag skulle jobba. Dessutom har Lelle jobbat eller babblat som jag säger så fattar Ni hur mycket det varit för mig att hålla koll på. Hundar får inte vara i kyrkor därför stannade jag hemma, men man får visst ta med sig hunden in i himlen som Xmattes ”favoritsångare” säger. Igår var vi slut i luvan alla tre så vi tog det lugnt, jag hade Lelle under hård bevakning så att han inte skulle kunna dra någonstans utan mig.

När Lelle hämtade mig på söndag var jag lite avvaktande ända tills vi kom hem mitt i natten , då var jag jätteglad. Jag gillar när Dom packar upp väskor bättre än när man packar. Jag sprang runt och bar grejer åt Dom, fick en mjukisren som vi döpt till Rulle. Lelle och jag har patrullerat och vi kan konstatera att det är lugnt här i Högis. Igår var jag till min kompis Håkan i skidshopen, han tycker att jag är en trevlig vovve och han har väldigt bra smak.

Lelle är lite orolig på grund av att Trump blivit president och jag är rädd att han skall få Trumpfeber, tur att vi har medicin. Konstigt Lacke säger Lelle att den som ljuger som en borstbindare kan anklaga media för att ljuga. Den mannen är inte riktigt frisk säger Lelle, han behöver en förmyndare. Barack kanske kunde vara det åt honom? Jag har sagt till Lelle att nu måste vi komma igång med bloggandet igen men nu måste vi sluta för vi skall hämta posten.

Ha det bra krama och klappa alla två-och fyrbenta som Ni känner. Vi skall besegra populisterna med kärlek.

/ Lacke o Lelle ❤️??