Onsdag mitt i veckan

image image

Högis är bäst

Här ser Ni två actionbilder på Bönan och mig, inte mycket action i den första bilden säger Lelle. Ja men Lelle säger jag Du har ju sagt att jag kan gå från sovande till full fart på en gång så att sova för oss vovvar är också action. Hör hur Lelle muttrar något men jag låtsas inte höra precis som vi gjorde i morse klockan fem när vi tillsammans väckt Lelle. När vi gjort vad vi behövde så började vi leka och lyssnade inte på Lelle som ville att vi skulle gå in, han har ingen retrieverkostym så han fryser. Vi fick inte mat så vi la oss med Lelle i sängen igen. Jag vaknade med två bestar stående över mig säger Lelle, Bönan var tvungen att slicka Dig i ansiktet för att Du skulle vakna. Lelle är bra för han blir inte arg på oss när vi vill ut i ottan och han skrattade åt oss när vi lattjade, det är mycket glädje med Er säger han.

Det syns så väl att det finns ett tydligt band mellan Bönan och Dig Lacke och jag tror att många tvåbenta söner och mammor har mycket att lära av Er. Ni är så trygga med varandra och Ni är dessutom väldigt söta tillsammans. Lacke säger Lelle Du är inte lika svartsjuk längre när jag bryr mig om någon annan vovve än Dig. Nu är jag mycket tryggare med Dig och Kerran även om jag är hos Xmatte och Xhusse när Ni skiter i mig så vet jag att Ni kommer tillbaka och hämtar mig. När det gäller Lelles husseutbildning så tycker jag att han gjort stora framsteg men det fattas bara för han har den bästa läraren. Nu ser jag älghornen igen Lacke säger Lelle och ler.

Nu måste vi sluta för Lelle och Kerran skall äta lunch men inte vi det är pissigt tycker vi. Sedan skall vi hålla oss undan för Kerran har telefonmöte,  Ni fattar säkert.

Ha det bra och krama och pussa lite på varandra också och glöm inte bort att det är internationella kvinnodagen idag, vilket det för övrigt borde vara varje dag tycker vi i Högis. Det har ju varit mansdagar i flera tusen år.

/ Lacke o Lelle ❤️??