Oh what a beatiful day …….

image

Högis söndag

Igår var en tråkig och en rolig dag, precis som livet säger Lelle. Det tråkiga var att min kompis Carin åkte hem, vi skjutsade henne till tåget. På perrongen kunde man se att konventet var slut. Det roliga var att jag fick träffa min syster Larka som nu bor hos xmatte och xhusse. Hennes tidigare flock ville inte ha henne, konstigt sa Lelle det är ju en lika fin vovve som Du Lacke. Om det inte varit Larka hade jag inte gillat att Lelle höll på med henne, hon låg på rygg och fjäskade för Lelle. Sedan var vi och tränade med Tärna, Singla och Larka. Jag var bäst men Lacke säger Lelle har Du inte sett vad duktig Singla blivit, hon apporterar ju som en värsta Labbe säger Lelle. Ok hon är duktig men jag är bäst, inge fel på självförtroendet där säger Lelle. Man skall säga som det är säger jag. Med lite träning kan Larka bli nästan lika duktig som jag. Sedan fick vi leka och Larka och jag fick bada jättemycket.

Jag är svårt sjuk, jag har infektion i halsen och en stendöd tand. Sakta i backarna säger Lelle om Du varit svårt sjuk hade Du inte kunnat leka så intensivt med Larka. Ok tänker jag men lite medlidande kan man väl få har ju hört om mansplaining!!!

Jag äter medicin nu så jag skall bli frisk och det är kanske en stor operation på gång med tanden. Tänk Lacke säger Lelle vilken tur det är att vi har en livmedicus till Dig, den bästa som finns säger jag. Jag har ju sett gammatte jobba så jag vet. Bilden Ni ser där uppe är inte en vanlig bloggsitation det är jag som alltid skriver, Lelle håller på att ställa in Paddan så jag kan skriva, lite sur på Kerran att hon inte fick vara med när jag skriver. Vi har inte hört något från Flatasherifferna ,om det var lugnt på Dunder vi får säkert rapport när Dom vaknar.

Nu har jag inte tid längre skall hjälpa Kerran med lunchen, hoppas xhusse och xmatte har vovvarna med sig så vi får leka.

Ha det bra, krama varandra och vovvar extra mycket

/ Lacke och Lelle ❤️??