Nytt år, Lakritstrollet snart 4 år

Högis en kylig torsdag

Gott nytt år på Er alla bloggläsare, det här året skall vi ägna oss åt psykologi för alla och hjälpa talanglösa byrackor ( tvåbenta). Sedan förra bloggtillfället har det hänt många roliga saker. Vi har varit till Linda Laser hela familjen och fått oss en holmgång av henne. Vi kan konstatera att min punkt har blivit bättre och Lelle tycker att jag går rakt nu. Alla kallar det för min ömma punkt men det är bara en punkt och hör sen. Lelle fick en genomkörare på sina knän och vi kan konstatera att han går som folk numera så jag behöver inte skämmas. Kerran fick behandling mot sina lungor och vi kan se effekten tydligt. Jag har haft besök av två av mina systrar, först var Dakota här och sov över och det var trevligt, Lelle och Kerran tycker att vi är så töta tillsammans. Vi busade men vi tog det också lugnt för vi kan det tillsammans nu. Min tvåbenta syster Johanna har varit här tillsammans med Hans och det var också trevligt. Herman har sovit över hos oss och han är en riktigt bra kompis till mig, jag följer honom vart han går. Det är bra att ha både tvåbenta och fyrbenta kompisar och syskon och alla kommer för att vara med mig inte Lelle och Kerran. Vi har varit till Xmatte och Xhusse så att jag skall få träffa alla mina fyrbenta syskon och Dom tvåbenta bla bla bla. Vi har även varit till BrunfloBirgitta och Yusuf och det är kul. Vi sa hej till Dom på ett tag för Dom åker till Sydafrika till Yusufs släktingar. Blir spännande att få höra allt de varit med om när Dom kommer tillbaka, jag får alltid vovvegodis av Birgitta när jag är där bra va……..!!

Jag tycker att Lelle har gått framåt som husse och han har ett mycket bättre fokus nu och tar ansvar så jag kan slappna av. Vi leker mycket och tränar en del. Lelle har byggt en egen toalett till mig ute på gården den är skithäftig, Ni måste komma och kolla på den så Era vovvar kan få en likadan. Man skulle kunna säga att jag har en egen bajstomt som mina syrror har. Lelle och jag snackar en del ”hundpsykologi” och Lelle säger att problemet med den är att man utgår från att alla vovvar är lika vilket vi inte är. Vi kommer att ägna oss åt det under vintern men inte ännu för vi har lov fortfarande och det har Ni också hoppas vi. Som Ni ser har jag ett händelserikt liv med pangsjonärerna det är inte bara gungstol om Ni trodde det, här är det en hel del rock n roll. Vi har också många rockiga julsånger på vår spellista. Nu måste jag sluta för jag skall ut med Kerran , tur att jag har min retrieverkostym för den står bra mot kylan.

Ha det bra och krama och klappa varandra mycket och börja mental träning för psykologi.

/ Lacke o Lelle ❤️??