Nya rekord

Lacke mallig

Hej alla glada nästan miljoner läsare, vi har från Flata hört att hemsidan slår rekord i antalet besökare. Det är många klick på bloggen vilket gör Lelle och mig glada. Mest glada blir vi för att djurägda kan ta del av alla goda råd som finns där. Vi tycker att det är generöst och visar på att det finns ett genuint intresse för att fyrbenta skall ha det bra och må bra, det gillar Lelle och jag. Idag bloggar vi innan skidturen för vi är ganska trötta på eftermiddagen i varje fall Lelle. Vi kan rapportera en glädjande nyhet och det är att VärmdöCarin har blivit med Kisse igen, Ni kommer väl ihåg att Verbis hennes förra kisse är i katthimelen. Katten heter Odysseus och kan beskrivas som en Grekisk Gud, vi är väldigt glada för deras skull och skickar varma kramar till dem från oss.

Vi vet nu med säkerhet att vi har bloggläsare från Kiruna i norr till Kapstaden i söder, de Ni! Vi måste ta reda på om vi har någon läsare i Finland, eftersom vi har många läsare i Stockholm och finns det någon i Finland? Har vi det har vi täckt jordklotet både i nord-sydlig och öst-västlig riktning, de Ni!  Vi vill på detta sätt även passa på att hälsa till BrunfloBirgitta och Yusuf som befinner sig i Kapstaden, ha det bra och många kramar från oss. Igår fick vi förfrågan från Kiruna om Lassur skall ha ett Norskt namn nu när han finns i Norge. Efter nattmangling har Lelle och jag kommit fram till att för oss är han och förblir Lassur. Tack för Ditt intresse i frågan Hans det fick oss att tänka till, det är roligt med kontakt med läsarna.

Åter till (hund)psykologin och till ett begrepp som är viktigt för både två-och fyrbenta nämligen motivation. Ibland lallar jag omkring som Lelle säger ointresserad av allt utom det nosen i backen registrerar. Lelle säger att då är det hans uppgift att se till att det han vill är roligare för mig än det jag vill. Ta det här med att dra Kerran i skidspåret , jag vill kolla på det som finns runt spåret. Vad gör Lelle då ?……jo han åker före oss så jag måste springa ikapp honom för jag skall vara först, vad händer då ?..Jo jag upptäcker att det är roligt att springa med Kerran. Lust är en sån motiverande faktor det upptäckte Xmatte och jag när vi var på hämtkurs i somras (Lelle och jag skall gå samma kurs för han måste lära sig, jag kan) glädjen i när det blir rätt är så fantastisk. För att det skall fungera måste tvåbenta vara lyhörda för just sin vovve och hur den är till sin karaktär. Lelle säger att här skiljer sig vovvar inte från tvåbenta, Lelle kan sånt. Nu måste vi sluta för jag skall valla tassarna innan skidåkningen, Du menar smörja tassarna säger Lelle. Jag sa ju det säger jag och Lelle suckar.

Ha det bra och krama varandra, glöm inte att låta lusten styra Er också för då blir det lajbans.

/Lacke o Lelle ❤️??

,