När Katten är borta……….

image

Högis en helt vanlig ovanlig torsdag

Bakom denna bild döljer sig ett riktigt drama. Kerran säger vi får bada i xmattes och xhusses bubbelpool när dom är borta. Eftersom jag är Sheriff kollade jag det, ok säger xmatte. Vi kommer in i huset och vad händer då, jo larmet går. Jag frågar Lelle skall vi ringa till oss själva nu? Kommer det poliser med dragna vapen? Pinsamt i mitt gamla hus. Jag ringer xhusse säger Lelle efter att försökt få tag i xmatte. Hon behandlar säkert nån vovve med livshotande skador. Vi får koden till larmet och kan andas ut. Snacka om drama i fjällen Lelle säger jag, vilken tur att vi är Sheriffer säger Lelle. Hur tänker han då tänker jag, förmodligen inte som vanligt. Lelle kan också ha lite otur när han tänker.

Jag har nu träffat mina ”syskon” Johanna och Jon, dom är jätteschyssta tycker jag. Min kusin Jack som är en Wippet far omkring som ett skollat troll. Jag hänger med honom rakt fram sen tar han kurvorna som Tony Rickardsson, vem fan uppfann centrifugalkraften tänker jag, hen vill jag prata med. Lacke säger Lelle, en tung kropp behöver mer utrymme, snacka för Dig själv tänker jag.

Vi har grillat ikväll, jag har säger Lelle, ja men om jag inte hjälpt Dig hade det skitit sig säger jag. Det viktigaste är att det blivit gott säger Lelle, ja tack vare mig säger jag. Lelle och jag har nu varit Sheriffer i en månad, vi sköter vårt område jättebra och med engagemang och det är viktigt säger Lelle. Nu är det jättevarmt i Högis och jag får bada mycket, Lelle är en schysst husse som låter mig svalka mig i ån. Kom Lelle säger jag hoppa i plurret, Lacke det är bara 14 grader säger Lelle. Badkruka säger jag. Igår hoppade jag i ån från bryggan, bra Lacke säger Lelle nu har Du passerat xmatte när det gäller vattenkunskap. Xmatte har galet mycket jobb och Lelle o jag stöttar henne så gott vi kan. Hon råkar bl.a. ut för mördarkalkoner och det vet vi och jag är ett svårt trauma. Eftersom jag är en terrapöjtvovve kan jag ta hand om henne.

Vi har patrullerat hela vårt område idag och kan konstatera att byrackefaktorn är låg. Vi har gjort ett jättejobb säger Lelle. Som Ni ser är pangsjonärslivet spännande.

Ha det gott och krama så många Ni kan

/Lacke o Lelle ❤️??