Mytbildningar

image image image

Axplock ur en Larador Retrievers vardag

Det sägs att vi Labbar är främst bär och hämtvovvar men vi vill gärna förtydliga den bilden. Som Ni ser på den sista bilden här ovan är vi utmärkta i köket och hjälper gärna till. Kerran sa i morse när vi bakade: Hur skulle jag klara mig utan Er hjälp? Vi kan även tillägga att Pointrar är också utmärkta i köket, min flocksyster Singla hjälper gärna  Xmatte i köket. Kan tilläggas att även Xhusse och Lelle lagar mat tro inte att Dom skådar naveln bara. Som Ni vet är jag även terapeutvovve vilket även Bönis är så vi är tämligen kompletta vovvar,  eller hur Lelle? …absolut Lacke för en gångs skull överdriver Du inte.

Som Ni ser är Lelle och jag oftast väldigt överens så Ni förstår att Husseskolan är bra, Lacke säger Lelle Nu tror kanske våra läsare att det är Du som bestämmer. Inget kan vara mer fel Lelle för det är Du som är flockledare, säg det till Kerran också Lacke.

Nu lite förklaring till bilderna. På den första bilden ser Ni dom fina linjerna på oss Labbar bakifrån, Lelle har taktiksnack inför att vi skall gå ut, bra Lelle …då vet vi vad som gäller. Gå ut när jag kollat att kusten är ok säger Lelle och sedan skall Ni hålla Er till mig och inte lalla runt , det gäller även Dig Bönis säger han, ok säger Bönis. Bilden bredvid är intressant säger Lelle, den tog jag när Dom diskuterade vovvar på SVT Opinion. Ert intresse verkar inte vara på topp om man säger så, ja men Lelle hur svårt kan det vara det handlar om vanligt folkvett när det gäller umgänge mellan tvåbenta och fyrbenta. Man somnar direkt när någon pratar om att ta med sig Kissen på krogen eller hur? Håller med Lacke men säger han Du har ju följt med oss på pubrunda ja men det är ju skillnad för Ni ser mig hela tiden och det har varit på mysiga uteställen. Lelle säger jag det är viktigt att det finns en ömsesidig respekt mellan två och fyrbenta. Det blir så knäppt när man ställer olika grupper mot varandra, det är viktigt att vi pratar om respekt i den nya jagordning som gäller. Vi måste komma ihåg att en vovve är en vovve och inget annat och naturligtvis en kisse är en kisse, tänk på våra behov i första hand. Jag tycker det har varit kul när vi varit på uteserveringar för många kommer fram och säger att jag är en stilig vovve.

Lelle har inte åkt skidor på ett par dagar för han har ont i ljumskarna Ni vet ju att han är lite klen av sig. Du Lelle säger jag, har inte hört Kalla prata om det. Det brukar vara skidorna som är problemet, vi skall testa idag muttrar Lelle. På grund av det så har det varit promenader istället,  igår gick Kerran och Bönis utför och Lelle och jag uppför (vi kan sånt) vi möttes på mitten. Som Ni ser är det fullt ös på fjället med pangsjonärer och vovvar. Lelle och Kerran tycker att Bönis och jag är så ”töta” tillsammans och att det är kul med två vovvar. Nu måste vi sluta för det är dags för utevistelse och då får Bönis och jag lattja.

Ha det så bra och glöm inte fredagsmyset, vi skickar gemensamt pussar och kramar till Singla som är nyopererad så kommer det att läka fort.

/ Lacke o Lelle samt Bönis ❤️??