Mördarkaniner/ångest och oro

Högis söndag

Lelle och jag har patrullerat och konstaterat att det är lugnt i vårt distrikt. När det gäller bubbel och snittar är det inget nytt att förtälja, kommunalrådet är väl ledig säger Lelle, dom jobbar alltid/aldrig säger jag.

Vi skall börja med Lelle idag för han var bekymrad igår när det gäller mig. Gammatte och Singla var på besök hos oss igår och det var jättetrevligt som vanligt, hon visade Lelle och Kerran hur man kollar mig och hur man klipper klor. Jag kan ju sånt men det är bra att L o K får lära sig. Lelle var mycket intresserad och det är bra för man vill ju vara stolt över sin husse. När xmatte och Singla gick blev det lite tilt som Lelle säger i mitt huvud, skall jag följa med eller skall jag vara kvar?   Jag gick mina egna vägar när Lelle och jag var ute och jag har sovit på hans ben hela natten. Lelle och Kerran märkte direkt att det var jobbigt för mig och dom bedyrade att jag skall vara kvar hos dom. Det kändes mkt bättre imorse och när Lelle och jag patrullerade så snackade han med mig. Lelle får bra hussebetyg för att han märker på mig när det inte är bra. Det tar sig sa mordbrännaren.

Över till kaninerna som dom säger i Lelles radio. Som Ni säkert har förstått skall jag nu berätta ngt som är svårt att prata om, det känns mkt bättre om Du snackar om det säger terrapöjten ( kan Du säga tänker jag). Kärrans dotter och hennes familj bor inte långt från oss  Värmdö, spännande första gången jag skulle hälsa på. Jag hade träffat dom i fjällen så jag kände dom lite, döm om min förvåning när jag upptäcker att dom har 2 mördarkaniner i en inhängnad. Jag blir livrädd och dessutom skall jag skydda Lelle från dom livsfarliga bestarna. Jag tar fram min myndigaste stämma för att markera för dom, ta det lugnt säger Lelle så Du inte skrämmer ihjäl dom. Va , säger jag dom där bestarna är livsfarliga, sluta Lacke säger Lelle dom är snälla. Kolla tänderna säger jag, har Du sett Dina säger Lelle, dom går inte av för hackor …om man tänkte på tänder då skulle man ju inte våga pussa Dig säger Lelle. Ja men ..försöker jag säga men det går inte att övertyga Lelle. Jag har mött kaniner förr hos Jennie på kliniken och Lelle säger jag, varför ha dom i burar om dom inte är farliga?

Men Lacke säger Lelle Du är ju inte rädd för mördarsniglar om man tänker på namnet borde dom vara väldigt farliga, kom igen Lelle säger jag man kan väl inte vara rädd för sniglar?

Ok säger Lelle vi pratar alltså inte om vad som är farligt utan om rädsla, det är ok att vara rädd säger han och så börjar terrapöjten att snacka bla bla bla. Jag stänger av öronen till han börjar prata om att han skall hjälpa mig så jag inte behöver vara rädd. Är det ok Lacke frågar han. Visst säger jag om vi tar det försiktigt. Han kan nog bli jättebra min Husse. Han har dessutom börjat brottas och kampa med mig han tycker att jag ofta ger mig för snabbt när jag leker med andra vovvar. Han har nog rätt Lelle när han säger att det är bra att prata om det som är jobbigt men det tänker jag inte säga till honom.

Nu skall vi packa klövjeväskan med plast kvack kvack och bege oss ut för att apportera, det skall bli jätteroligt. Jag återkommer med rapport om apport, där fick jag till det.

Ha det bra och simma lugnt så sköter Sherifferna resten

/Lacke och mkt Lelle ❤️??