Min födelsedag idag

Paltkoma

Hej alla miljoner bloggläsare, idag fyller jag 5 år och Lelle och jag har firat som sig bör. Lelle sjöng hellre än bra för mig imorse och hurrade. Det blev bara mjuka paket och det är väl sådär. Jag får göra vad jag vill idag nästan vad Du vill säger Lelle. Jag fick en tårta bestående av pannkaka, Maggans renkorv och toppad med torkat renkött. Fattar Ni vad smarigt det blir, jag har ätit en stor bit och fick lite paltkoma. När vi bloggat färdigt blir det en tupplur.

Lelle och jag har jobbat på kliniken i två veckor och fattar Ni att Lelle tar sig trots låg iq. Han har kastrerat katter spolat tårkanaler röntgat i massor, jag fick vila till det blev dags för filminspelning och filmaren sa att jag är en moviestar. Det visste jag innan så det kom inte som någon överraskning. Sakta i backarna Lacke jag har assisterat petvetten och inte gjort det Du säger själv. Vi får inte skrämma bort kunderna från kliniken. Ni får inte säga till Lelle att jag är imponerad för då blir han bara mallig. Lelle har sett vovvesorter som han inte visste fanns, stora som små. Han är verkligt imponerad av deras verksamhet och han tycker att personalen är jätteduktig och har ett fint förhållningssätt till djuren. Se upp på Flata för vi kommer igen och jobbar.

Idag är det jättefint väder och Lelle och jag skall åka skidor på skidstadion i Högis, väldigt fina spår som görs av min kompis Johan. Jag har flera tvåbenta kompisar i Högis som gillar mig, Lelle och jag hälsar på Dom när vi patrullerar. Det är ganska lugnt just men från nästa vecka väntas invasion så då blir det skärpning i bevakningen. Byrackenivån stiger som Lekarån på våren, jag får nog kalla in mina vice då, Ni vet Lillgumman, Singlis, Tärnis och Mimmi.

Nästa vecka skall Lelle och jag till KövraGöran och Evabeth för det är upp till bevis för Potter och hans gäng. Evabeth och jag kollar matchen på TV för då ser man bättre. Där har Du fel Lacke. KövraGöran och jag kommer att se mer av spelet utan boll. Nu har han väl ändå blivit knäpp Lelle för man kan inte spela utan boll, man ser hur spelarna rör sig säger han. Vi tror att Pottrarna kan tvåla till Arsenalerna på hemmaplan.

Träffade CaninJanne förra veckan, Ni vet han som har så bra smak och sponsrar mig. Det är synd om honom för han har ont i ryggen. Vi skickar varma hälsningar och krya på Dig till honom. Det skulle inte förvåna mig om Royal har ett ont i ryggen foder, om det finns så får Du ta med det hem till honom Lollo.

Ni vet ju vid det här laget Royal Canin är toppencanon. Jag står nu på adult och det passar för Lelle säger att jag är stor nu men att det bor mycket valp i mig. Det skall jag visa honom när vi går ut.

Nu skall jag sussa en stund innan skid och lekturen.

Krama och pussa på varandra som jag gör med Hajdy, ja inte bara det säger Lelle. Kolla på filmen där man ser att Trumps frisyr är att ta från dom rika och ge till dom fattiga. Det är inte Trumps hållning i andra saker.

ps Royal Canin är canon och smakar jättebra ds

❤️❤️?? Lacke o Lelle