Midsommarafton

Pre party

Vi har varit ute på en lång promenad i ett folktomt Gurra och det var skönt. Nu ligger vi på sängen alla tre och laddar inför eftermiddagens och kvällens party. Det är skönt med en lång carpe diem, tempot är makligt och jag kan nosa och kolla, inget hit och sitt och att vara duktig. Sedan får jag vila och Dom med.

Vi har just pratat med Xmatte och Xhusse i telefonen och vi konstaterar att nu längtar vi jättemycket till Högis, stillheten och att jag kan vara ute själv på tomten. Det är frihet för mig, jag längtar till mina syrror och att få leka och busa med Dakota. Jag hörde hur Lelle och Kerran pratade om mig igår och hur mycket Dom tycker om mig. Många tycker att jag är en fin vovve men Lelle brukar säga att jag är finare än så: ”Ni skall se honom tillsammans med oss hur följsam och glad han är”. Jag följer Dom hela tiden och är där Dom är för att hålla koll är viktigt för mig. Lelle säger ofta till mig: ”Jag tar hand om detta Lacke”..det är oftast ute när vi möter två och fyrbenta. Jag börjar lita på honom nu, det är konstigt men tillit tar lång tid att bygga upp. Jag hoppas att Ni som läser detta har två-eller fyrbenta som Ni kan lita på för det är så härligt och vilsamt. Lelle både säger och visar att han litar på mig som igår tex när han gick in i soprummet och jag fick sitta utanför. Detta trots att det var flera pockethundar och tvåbenta bara några meter från mig. Kerran stod på balkongen och såg detta och när vi kom in sa hon att jag är jätteduktig och det lyser av kärlek i ögonen. Ibland när vi är ute så kopplar Lelle mig, han säger att han gör det för att visa för mig att han tar ansvaret och det är skönt. Lelle och jag skall gå till skogen om en stund innan vi går på party hos VärmdöCarin. Vi kan rapportera att hennes rehabilitering efter op går jättebra. När vi kommer till Högis skall jag hälsa på min kompis Edvin och kolla läget med honom. Nu orkar jag inte mera måste sova lite.

Ha en bra och skön midsommar och glöm inte blommorna under kudden man drömmer så skönt då. Klappa och pussa lite extra på varandra för det är bra för tilliten.?

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??