Mattelyftet kan bli ett lyft

image

Björklund gråter

Här ovan ser Ni när vi firade att jag bott hos Kerran och Lelle i ””sex månader ” men hallå 9/6-9/12 ….hur många månader bli det Lelle? Fem säger han och rodnar, jag visste hela tiden men sa inget för det gällde tårta. Jag fick sitta i soffan och äta ur min speciella godisskål och vi hade jättetrevligt. Vi hade en typ av after utan att Lelle och Kerran hade brunt i glaset, Dom drack te. Är Du sjuk Lelle sa jag…. och visste svaret för det är Dom båda. Man får knappt en blund i ögonen på natten för allt hostande. Lelle sa också att te är mycket godare till tårta. Jag tycker väldigt mycket om Kerran och Lelle men håll med om att Dom inte är några matteproffs. Det är tur att Dom inte var med i Pisaundersökningen för då hade Björklund brutit ihop och vi hade fått ta in honom någonstans. Lelle har sagt att vi skall fira 9/1 och inte mig emot.

Maxi hon hade god tårta som Ni ser på bilden, här på Värmdö ligger Max granne med Maxi. Jag frågar Lelle om Max och Maxi är syskon precis som jag Singla, Tärna, Midget och Dakota? Lelle sa att han trodde inte det och sa att det är olika kedjor och då fattar Ni vilka bilder jag fick i huvudet. Som jag berättat tidigare är jag veterinärassistent igen för Lelle och Kerran är sjuka så Ni fattar att det är mycket jobb. Jag får ledigt en stund idag på eftermiddagen för då skall jag gå ut med Ia och det skall bli jätteskönt. Lelle har pulat i sig Alvedon så vi har kunnat vara ute men han går i ultrarapid. Trots sjukdomar har vi det bra och leker och gosar mycket. Vi missade adventskalendern i morse så vi får se på reprisen ikväll. Vi tycker att Efraim inte alltid är så snäll han tänker bara på forskningen och missar att människor kan bli ledsna, lite Trumpvarning. Nu måste jag sluta för jag skall hämta Lelles tofflor.

Ha det så bra och krama varandra mellan lussekatter och pepparkakor, träna matte så håller Ni Björklund på gott humör.

/ Lacke o en rodnande Lelle ❤️??