Måndag

Nu har Lelle och jag bott här i fyra dagar tillsammans och vi har inte hört ngt om VIP mottagning, Bubbel och snittar är brukligt säger Lelle. Vad är snittar säger jag? Små mackor säger Lelle, såna skitsmå jag får när Ni äter frukost? Precis säger Lelle, då blir det många tänker jag.

Lelle och jag har varit på en carpe diem promenad och det är härligt, sista 20 min bestämde Lelle att jag skulle gå sådär fint ni vet. Vi gick genom ett villaområde ( kulturhus säger Lelle) ja det är en kul tur tänker jag. Tänkte jag skulle testa Lelle så jag började nosa runt bakom honom ( man vill ju kolla om Alice eller Sally varit i farten) då fick jag sitta ner och vi började om till jag förstod att det inte var någon mening. Snacka om tålamodsprövande, fast Lelle fick lite Husse poäng där det kanske går att få till hussehyfs på honom.

Ni kanske undrar varför Lelle och jag bloggar, om Ni inte funderar tänker jag berätta i alla fall. När jag var hos Lelle o Kerran i vintras (ni kommer ihåg att dom skulle testa att ha vovve) fick Lelle låna en bok av xmatte som Oscar Hedlunds hund hade skrivit om husse och hur det är att vara vovve. När Lelle läser vovveböcker är han glad och skrattar, jag har läst boken och det är vovvesanningar rakt igenom. Då säger Lelle vi kanske skall blogga Lacke det är ju modernt och för många gör det. Sagt och gjort Lelle gjorde resörtj, Ni vet man nosar runt lite i cyberrymden. Han läste en massa olika bloggar och det var livsstilsbloggar dom kallade det, handlade mest om kläder, lyft och smink. Ni vet Blondinbella och Kissi och allt vad dom heter, Kissi sa jag, finns det nån Bajsi också? Då sa Lelle att efter ha läst innehållet så finns det säkert någon som kollar sitt bajs varje dag och bloggar om det.

Men vi skall ha en hundstilsblogg Lacke den skall handla om Dig och mig tillsammans. Vi snackade med xmatte och på hennes hemsida bloggar vi nu om livet och hundlivet.

Nu skall jag berätta för Er vem Lelle är, Lelle är en föredetting han är alltså pangsjonär och väldigt gammal. Han är lika gammal som Nicke Lilltrolls farfar, ni vet han som bodde i Storskogen och han är gammal.

Lelle har varit Terrapöjt Ni vet en sådär som snackar med folk hela dagarna ( tänk att det kan vara ett jobb, veterinärassistent det är ett riktigt jobb) och snacka det kan han Ni minns kanske att jag sa att han är lite surrig ibland. Lelle har sagt att han skall jobba några dagar/månad till hösten men det skall vi bli två om. Det bästa med Lelle är att han tycker om mig och visar det tydligt, när han ger mig beröm för att jag varit duktig är det nästan lika bra som godis och nu ligger jag och vaktar så att han inte skall dra ifrån mig igen. Nu måste jag vila på sammetsörat som Lelle säger att jag har, vi hörs snart igen ??

/Lacke o Lelle